Honnan számolnátok/számoljátok a dpo.t?
Május 24.én,a ciklus 14.napján éreztem a tüszőrepedést,aznap este volt együttlét.
Ha onnan számolnám a dpo.t,akkor a 11.napon vagyok,de a fogamzás történhetett akár 2 nappal később is akkor csak 9.dpo.n vagyok?
Használtál ovu tesztet vagy hőmérőztél esetleg? Akkor lehetne biztosabbra megmondani az ovu időpontját.
Tegyük fel tényleg akkor volt, mikor érezted, akkor május 24. az ovu napja, a 0.dpo. Ezek alapján ma vagy a 11.dpo-n.
Hőmérőzni sajnos nem tudok,mindennap máskor kell ébrednem.
Ovu tesztet nem próbáltam még.
Annyira semmivel nem összetéveszthető az ovus fájdalmam,hogy biztosan azt érzem,persze itt is lehet +-1-2 nap,fájhat attól is reped,attól is,hogy már megrepedt és visszamaradt folyadék irritál,ezt nem tudom.
Azért kérdezem mert annyi korai(9,10,11
Dpo)pozitív tesztről olvasok itt,hogy már elgondolkodtam azon,hogy tesztelek pedig tisztában vagyok vele hogy megkéne várni legalább a 14.napot.
Ha még ráadásul negatív is lenne nagyon elkeserítene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!