7ik dpo-n valakinek pozitiv teszt?
Figyelt kérdés
Ma teszteltem a 7ik dpo-n jarok.
Meg 8nap mikorra nem varom de vettem ma egy facelle 10es tesztet. Sajnos negativ. Lehet meg ra esely hogy pozitiv legyen? Surun jarok nagyon pisilni has es derek fajas van.
2020. jún. 3. 22:25
11/18 anonim válasza:
Ovuláció a tojásfehérjés nyák utáni első száraz napon van!
12/18 anonim válasza:
11 vagyok, 11 dpo-n mar egy predictor nagyon szepen mutatja, ha baba van!
13/18 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek:)
Valakinek azota valtozas volt?
2020. jún. 5. 21:54
14/18 anonim válasza:
Én ma vagyok a 8.dpo-n, remélem kibírom a 12.dpo-ig a teszteléssel. Te mikor szeretnél tesztelni?
15/18 anonim válasza:
7es vagyok. Ma is negativ. En nem tesztelek tobbet, max ha nem jon meg egy dbig. Szerintem sok esely nekem mar nincs a pozira, de tobbieknek drukk!!
16/18 A kérdező kommentje:
Szia 14es en reggel vagy vasarnap szeretnek ujra
15os sajnalom:( remeljuk a kovi honap szerencses lesz
2020. jún. 5. 22:16
17/18 anonim válasza:
Nekem 7 dpo lett eloszor nagyon halvany pozitiv. Persze nem tudtam hogy 7 dpo vagyok azt hittem hogy 10 viszont kesobbi uh adatokbol egyertelmuen kiderult hogy akkor meg csak 7 dpo voltam
18/18 anonim válasza:
Sziasztok!
Valakinek összejött?
Én most a 5-6. dpo-n vagyok. (Pénteken negatív ovu teszt, szombat, vasárnap pozitív, hétfőn negatív.)
A korábbi terhességeimnél 10. És 15. dpo-n mutatta ki a 10-es érzékenységű Facelle. Viszont akkoriban nem ovu teszteltem, kizárólag naptár szerint számoltam az ovulaciót.
Sok sikert Mindenkinek!
J
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!