Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik itt gyk-en irjak, hogy...

Akik itt gyk-en irjak, hogy 9.dpon pozit tesztelnek, azok tuti biztosra tudjak h 9.dpon vannak?

Figyelt kérdés

Csak mert ugyebar elvileg akkor meg hcgt se termel (tankonyvszerint) a szervezet, hat akkor, hogy lesz pozi a teszt?

Minden no mas. Ertem. Megmielott..

Ezert kerdezem direkt igy, hogy akik igy teszteltek pozit boven nem vart elott, azok hinnan tudtak, hogy halal pontosan hanyadik dpon vannak?

Pl homerozos lh tesztelosoket tudom. Az hozzavetolegesen belovi.

Nem vitaindito, csak erdekessegkepp :)

2020. jún. 2. 13:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Hm.. minden esetre erdekes :) de az a repedt tüsző utani együttlét kicsit furi. Marmint elhiszem, hogy igy volt, de nem irtad felre veletlen? Hisz repedt tuszonel mar aznap is necces, nem masnap. Nem lehet, hogy elotte is voltatok egyutt? A spermiumok eleg sokaig ellebecolnak odabenn ;)

Ugy fest van akinel tenyleg rohamtempóban történik a beagyazodas :) vegulis ha petesejt mar kiszabadult, es csak katonakra vart, onnan mondjuk valoban nem sok ido.

Na mindegy, köszönöm, hogy írtatok :)

2020. jún. 2. 22:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a hcg termelodesenek az üteme is egyénfüggő. Én két babámnál próbáltam ki, hogy már a 9.dpotol teszteltem, érzékeny teszttel és semmi nem volt a 12.dpoig. Akkor is csak annyira halvány, hogy a férjem nem is látta. Amikor már biztos volt a két csíkban férfi szemmel, az a nemvárt napja volt.
2020. jún. 3. 07:00
 13/16 anonim ***** válasza:

En vagyok aki írta hogy repedt tűsző után voltunk együtt meg aznap..

Korábban tuti nem mert naponta volt uh követés és ráadásul a lh teszt csak péntek este és szombat volt pozi.. Így tuti hogy ott jött össze. Előtte nem voltunk együtt..

Hisz elvileg úgy össze vissza volt a hormon h össze se jöhetett volna.. Úgy volt h gyógyszer és utána inszem.. Magas tsh 7 fölött és magas cukor és inzulin és magas prolaktin...

2020. jún. 3. 15:47
 14/16 A kérdező kommentje:
Azta! Nem semmi 😯 es gond mentes terhesseg volt? Csak azert kerdem, mert nekem dokim nem ajanlotta a babatervezest, amig nem normalizalodnak az értékek, hisz konnyen lehet vetélés. Bar nekem a ciklusomon az sem valtoztatott
2020. jún. 3. 15:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Mondatjuk.. Annyi hogy annyira takargatta magát h genetikai uh nem mutatta a pofijat pedig 4uh volt 12. Héten h kellett amniocentézis emiatt de minden rendben.. Sőt csökkent a tsh.. Cukorterheles csak a 24. Héten lesz az akkor kiderul..

Nekem is mondtak h elvetelhetek de mivel 2 évig nem jött össze amikor minden rendben volt így nem gondoltam h akkor fog🤣🤣

2020. jún. 3. 18:46
 16/16 anonim ***** válasza:
54%
Én azt hittem hogy 10 dpo-n voltam amikor lett egy halvány pozitív tesztem végül a 12 és a 20 hetes uh is igazolta hogy akkor még csak 7 dpo-n voltam. (Egyébként a 7 hetes uh meretek is ezt igazolták de ugye az nem annyira mérvadó mint a későbbi méretek)
2020. jún. 6. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!