Volt mar, hog valakinel felcserelodott a mensi tünetes idoszak?
Nekem is voltak olyan honapok, emlékszem, akkor mindig elkonyveltem na ez se sikerult.. pedig mikor lanyommal terhes lettem abszolut semmi tunetem nem volt 6 hetig :)
Most nekem az a furcsa, hogy ovu utan mennyire rosszul voltam, es elillant az egesz hirtelen. Na ilyen meg nem volt :)
Nekem ez akkor van, mikor kimarad az ovum... napokig szenved a szervezetem, hogy megtörténjen, az lh tesztek is pozi közeliek, aztán bumm semmi... majd annyival később megjön a havim.
De ez csak egy ok a sok közül.
Mellesleg, ovu utántól tartó tünetek logikusan gondolva, se terhességre utalnak, hiszen ovu után 9 napig még nem áll fent semmilyen terhesség, pláne nem ovu utáni napon.
Persze ezek ellenére ciklus végén akár terhes is lehetsz, de nem gondolnék semmilyen összefüggésre.
Értem :)
Viszont a hőgörbe sem 100% Nekem annó szép görbéim voltak, egyértelműen látszott az ovu, és párhuzamosan a görbével kerültem dokihoz, uh-n meg kiderült, hogy nincs peteérésem... Doki sem értette, hogy hogy lehet szép görbém, ha nincs peteérés :D Szóval én azóta nem bízom a görbében, egyszerre használtam tovább tesztekkel.
Igen, ez az en bűnöm, elnezest! Csak itt biztosra vettem,hogy akad valaki akivel ezt meg tudom vitatni esetleg, hisz akik babat terveznek, figyelnek ezekre a jelekre.
Egyebkent olvastam sajnos en is ilyet, hogy hiaba a szep gorbe nincs ovu. Jelenleg az ultrarovid ciklusom probaljuk rendbehozni, eddigkeves sikerrel, ezert erdekel mar minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!