Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van közületek olyan aki...

Van közületek olyan aki ovuláció után esett teherbe?

Figyelt kérdés
ovuláció után próbálkoztunk két napot lehet belőle baba?
2020. jún. 1. 11:07
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Ovu utáni nap még esélyes, második nap már szinte lehetetlen, hacsak nem szuperhős a petesejted.
2020. jún. 1. 11:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi!junius 9 re várom a menstruaciot az menyire határolja be az ovulációt ha két nap differencia szokott lenni a menstruáció kapcsán?
2020. jún. 1. 11:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a petesejt a kiszabadulás után csak 12-24 óráig életképes, így 2 nappal ovuláció után nem tudsz teherbe esni. Maximum az lehetséges, hogy 2 nappal késobb van ovulációd, mint általában, olyankor teherbe eshetsz. De ha pontosan tudod, mikor volt ovulációd, akkor 2 nappal az után nem lehet.
2020. jún. 1. 11:22
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Mindenki, hiszen ha nincs ovuláció nincs terhesség.

Honnan veszed, hogy mikor ovulálsz? Ha applikációt nézel, akkor annak semmi értelme..

2020. jún. 1. 11:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Internetes kalkulacioval! De valoban ezek szerint volt tünetek is!
2020. jún. 1. 11:28
 6/9 anonim ***** válasza:
95%

Sajnos a tünet és applikáció nem pontos. Használj tesztet, abból megtudhatod, mikor van ovud és hány napos a luteális szakaszod. A luteális lehet 12-16 nap, de egy embernél ez fix, maximum 1 nappal térhet el.

Pl, ha neked 15 napos, akkor néha lehet 14 vagy 16 , de 13-12 nem.

Ez egy folyamat, az ovuláció egy bekapcs gomb . A tünetek meg nem fixek, sőt egyik ciklus ilyen a másik olyan. Nem tudhatod, hogy a tüszőrepedés előtt vagy után vagy, mert totál ugyan olyan tünetek fordulhatnak elő. És mivel a petesejt rövid élettartamú, 1 nap félreértés, már pont elég ahhoz, hogy lekésse az ember. Természetesen, akik kétnaponta együtt vannak, nem tudnak lekésni róla, de nyilván ennek megfigyelése inkább azokat érinti, akik munkájuk miatt ritkán tudnak együtt lenni és már tényleg muszáj időzíteni is.

Amúgy 1#es vagyok, nem tudom miért kaptam a lepontozást, semmi rosszat nem írtam, csupán válaszoltam a kérdésre, hogy ovu után 2 nappal már nincs esély, vagy csak 1 a millióhoz.

Minden esetre majd sok sikert nektek, nyilván babát szeretnétek, ha ilyen kérdések kerülnek ki tőled.

2020. jún. 1. 13:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm tölem nem kaptál le pontozás de Kösz igen babát szeretnénk köszönöm tőled kaptam a legértelmesebb választ mióta regisztrálva vaölem :)
2020. jún. 1. 13:15
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
Homerozz ovu teszt melle. Azzal legalabb nagyjából megismered a tested. Utolag igazol hőmérőzés, de legalabb tudod, hogy hol tartasz
2020. jún. 1. 19:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2020. jún. 1. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!