Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hany óráig ne pisiljek ha...

Hany óráig ne pisiljek ha estefelé tesztelni akarok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Menzesz előtt 4 nappal vagyok. 10 es tesztet szeretnék csinálni este fele ! Kb mennyi ideig ne pisiljek?
2020. máj. 31. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
3-4 óra.
2020. máj. 31. 14:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb lenne ha még minimum 5 napot várnál a teszteléssel. Valószínűleg nem fog mutatni semmit és nagyon csalódott leszel(megint, mint múlt hónapban, meg előtte és előtte)
2020. máj. 31. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
4 óra, bár ennyi nappal korábban jobban járnál, ha inkább holnap reggel, ilyenkor minden nappal nagyobb az esély, hogy halvány pozit tesztelj. Csak úgy mondom, nekem 5 nappal nem várt előtt extra halvány pozi lett több féle tesztem is, még a 25-ös is, és egész nap émelyegtem, de egyértelmű csak a nem várt napján lett, addig totál egyforma halványak voltak. Minden nap teszteltem 3 különböző teszttel is. Mellesleg a 25-ös hamarabb lett halvány pozi, mint a 10-es... Légy türelmes, ha biztosra akarsz menni, ez csak pár nap, és most akármi is lesz, az még semmire nem garancia :)
2020. máj. 31. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Még négy napig :D
2020. máj. 31. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan tesztelhetsz,ha biztos volt az ovu napja, valami derengeni fog mar a teszten! :)
2020. máj. 31. 17:01
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Felesleges ilyen korán tesztelni. Egyébként 4-5 óra a minimum. De miért nem lehet megvárni, míg egyáltalán késik a vérzésed?
2020. máj. 31. 18:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem látszódott rajta szerintem semmi .De nembaj erre azért számítottam. :D varok még 2-3 napot . Vagy a vérzés napját:)
2020. máj. 31. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!