Erős görcs, baj van?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
3 napja teszteltem pozitívat halványan először, akkor késett 8. napja. Orvoshoz szerdán megyek. Ma este nagyon elkezdtem görcsölni, de a magnéziumtól elmúlott. Kell rosszra gondolnom?
2020. máj. 28. 20:48
11/21 A kérdező kommentje:
Voltam. Megvastagodott méhnyálkahártyát látott (12mm). Azt mondta, vagy korai terhesség és megmarad, vagy elment....vagy méhen kívüli. Hcg eredmény ma lesz
2020. máj. 29. 11:48
12/21 anonim válasza:
Hát az nem is olyan vastag méhnyálkahártya :( Nem túl bíztató :( 13 körül van mensi napján , terhesen ennyi késésénél már vastagabb kéne legyen.
Azért drukkolok még is csak jó vége legyen, de én nem mernék ilyen eredményekkel reménykedni :(
13/21 A kérdező kommentje:
Nem is reménykedek, mert iszonyatos görcseim vannak, nagyon sok a vér is.
2020. máj. 29. 14:21
15/21 A kérdező kommentje:
Majd legközelebb :)
2020. máj. 29. 16:31
16/21 anonim válasza:
Sajnáljuk kérdező, de fel a fejjel!
17/21 anonim válasza:
Sajnálom. :( gondolj arra, hogy ennek így kellett lennie. Tudom tudom, nem jó vigasz, de lehet, hogy ha megmaradt volna, nem lett volna teljesen egészséges. Egészséges vagy, a párod is, össze fog jönni, sok sikert nektek! :)
18/21 A kérdező kommentje:
Már összejött :)
2020. júl. 13. 14:04
19/21 anonim válasza:
Komolyan? Minden rendben veletek? De jó!
20/21 A kérdező kommentje:
Igen, minden rendben, kaptam progeszteront :)
2020. júl. 13. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!