Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már 2 napja késik a mensim a...

Már 2 napja késik a mensim a terheségen kivül befolyásolhatja valami?

Figyelt kérdés

Szeretnék babát de már annyit csalodtam hogy nem merek terhességre gondolni,a tesztel még várok nem akarom elsietni hátha "meg jön"

Nincs semmi terhes tünetem,néha mintha "meg jön" érzésem lenne ennyi.

2010. júl. 30. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem semmi tünetem nem volt és most itt csiklandozza a hasamat már bentről :)

nyugalom, ha nem most akkor majd köv. alkalommal de én nagyon szorítok neked XD

2010. júl. 30. 13:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezek szerint mégiscsak valahol "görcsölsz" a témán mert akkor nem írtad volna ki a kérdést.

Szerintem nem kéne félni és tesztelni kéne.Ha negatív akkor kizárhatod a terhességet,talán csak a stressztől késik.

Pont valamelyik nap írtam ugyan ezt egy másik "félek tesztelni" lánynak,de erőt vett magán,pozi lett a tesztje.

Én a helyedben először a legegyszerűbbel kezdeném,vagyis a teszteléssel.Már 2 napja késik a mensid,már kimutatná.

31 hetes km

2010. júl. 30. 13:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Több tucat oka lehet a menzesz késésnek...!!
2010. júl. 30. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy teszt nem lenne hátrány és, ha nem vagy terhes akkor doki.
2010. júl. 30. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!