Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Forduljak nőgyógyászhoz? Mit...

Forduljak nőgyógyászhoz? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

2 havi fogamzásgátlóm van még!

Utána már szeretnénk kisbabát. A gyógyszer abba hagyása után menjek orvoshoz vagy ha már teherbe estem.

Butának tűnik a kérdésem de első baba lesz és nem tudom mi lenne a jobb

2020. máj. 26. 20:31
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Ha szeretnéd tudni hogy minden rendben van e benned menj orvoshoz. Terhesen meg amúgy is kell orvoshoz menni.
2020. máj. 26. 20:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megyek ha már kis mama leszek csak az érdekelt hogy előtte kell e
2020. máj. 26. 20:37
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Amikor babát szerettünk volna, én elmentem. Csak utána kezdtünk próbálkozni. Engem megnyugtatott, hogy minden oké.
2020. máj. 26. 20:44
 4/10 anonim ***** válasza:
67%

És mégis mit tud mondani egy nőgyógyász hogy oké e vagy sem, babatervezés előtt?

Hisz feltételezem éves rákszűrés az rendben van.

Amint abba hagyod a gyógyszert, érdemes várni 1-2 hónapot. Nem azért, hogy kitisztulj, hanem azért hogy lásd, van e egyáltalán normális ciklusod. Szerintem fölösleges addig nőgyógyászhoz menni.

2020. máj. 26. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Én elmentem, kértem egy teljes kivizsgálást és aztán a gyógyszer miatt fél év várakozási időt javasolt. Utána rögtön össze is jött a baba. Jobb tudni, mint hiába várni hónapokig a pozitív eredményt, mire kiderül valami szervi akadály, amit talán kezeltetni kell.
2020. máj. 26. 21:11
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen

Minden válaszolnak van igaza

Sejtem hogy nem egyből fog teherbe esni mert több mint 4 éve szedem a gyógyszert

2020. máj. 26. 21:18
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
10 évig szedtem egyhuzamban a gyógyszert. A férjem kérésére tavaly februárban abbahagytam. Márciusban pár nap késéssel megjött, áprilisban viszont hiába vártam...teszt pozitív, uh-n kiderült, hogy ketten vannak. Szóval a második hónapban terhes lettem. Nem törvényszerű, hogy a gyógyszer hatására összezavarodnak bent a dolgok és az sem, hogy hónapokat kell várni a babára...vagy csak szimplán szerencsés vagyok, hogy hamar sikerült. Bár mi sem számítottunk rá, hogy olyan hamar összejön.
2020. máj. 27. 07:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Lányom előtt 5 évig szedtem, most pocaklakó előtt 10 évig, igaz közben volt egy kis szünet. Mindketten a 3. hónapban már sikerültek. Nem mentem el a gyógyszer abbahagyása után orvoshoz, csak mikor pozitív lett a teszt.
2020. máj. 27. 09:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Érdemes elmenni, lehet, hogy van egy cisztád pl. a petefészken, amiről nem tudsz. Ismerősöm járt így. Fél éve babaprojektben voltak, de előtte nem ment dokihoz, aztán kiderült, van egy bazi nagy cisztája.
2020. jún. 2. 08:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. jún. 4. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!