Ciklus félidejében erős pozitiv predictor digitális clearblue 2-3 hetet ír . Ez volt tegnap . Ma reggel Gábriel tőkeletes délután halványabb estére semmi . Lehet vizelet koncentráció miatt? Doki ma azt mondta nem lát semmit csak hogy 15mm nyálkahárty
Figyelt kérdés
2020. máj. 26. 17:31
71/103 anonim válasza:
Majd jelentkezz, kérdező, nagyon szurkolok én is!
72/103 A kérdező kommentje:
Na reggel uh ott nem láttam semmit méhen belül sem kivul sem most vervetelre várok ahogy elnézem fel napot 😅 koszonom hogy itt vagytok velem ❤️ És az adatokat is a Hcg-rol ❤️
2020. máj. 28. 07:48
73/103 anonim válasza:
Hát ez hihetetlen... méhnyálkahartya vastagsagot mondtak?! Abbol is lehet kovetkeztetni!
74/103 anonim válasza:
Basszus... Legalább elindult a kivizsgálás, csak kiderül mi a helyzet.
75/103 anonim válasza:
Én vagyok akinek menzi előtt fogant a babája. Ugyanígy voltam, mikor még nem láttag semmit, néztek HCG-t, 970 volt. Arra mondta a doki, hogy el kell kezdeni keresni ezt a gyereket.
76/103 A kérdező kommentje:
Utolsó véletlen rosszat nyomtam hasznos volt a válaszod nagyon is ❤️ Köszi az adatot is nagyon! Így van mihez viszonyitanom. Remelem holnapra meglesz a teszt. Utána mivel pünkösd is ki tudja mikor jutok el megint . Fel 7-tol 11-ig csesztem a rezet a kórház különböző területein de senki nemtud semmit még. Mehnyalka is össze vissza van. Egyik nap 15mm másik nap 9 másik dokinal 8 🤷🏻♀️
2020. máj. 28. 13:22
77/103 A kérdező kommentje:
HCG 57.5
2020. máj. 28. 17:23
78/103 anonim válasza:
Teljesen jo! Alatamasztja a clearbluet!!!! Nezd csak, itt le vannak irva mennyinek kell lennie:
79/103 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy keddre 300 körül kell legyen, ha minden ok.
Ha van rá mód, kedden nézesd meg megint és akkor derül ki mi van. Drukkolok nagyon!
80/103 A kérdező kommentje:
Jaj bakker úgy izgulok és annak nagyon örülök ,hogy ahogy írtátok alátámasztja a clearblue-t és azt is hogy meg nem látják ezért mert kicsi. :D annyira bizakodok.
2020. máj. 28. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!