Mik az esélyei így a teherbeesésnek?
Utolsó, ne foglalkozz vele. Az egész zavaros. Oda kétszer egyás után, úgy, hogy közben le sem törölte, meg semmi, vagy már nem folxt le korábban..már ez is furcsa. Na meg hogy befolyt a hüvelyébe, az teljesen elképzlhetetlen, max a szeméremajkakra, de bele a hüvelybe nem.
Na meg ez is, hogy ha akar gyerket, akkor ne vegye ki, ha meg nem akar, akkor ne oda élvezzen, vagy legalább törölje le mielőtt oda folyik. Ha meg ilyen tökmindegy alapon műkszik, hogy nem baj, ha becsúszik, akkor meg mit görcsöl ennyire a témán? (mert hogy nem érte be a 2 nappal ezelőtti válaszokkal).
Senkit nem akarok bántani, de nekem ezek tényleg fura dolgok. Aztán amikor rá mertek kérdezni 1-2 dologra, jól lehordta őket. Pedig nem hinném, hogy olyan nagy dolog tisztázni a szitut, hogy érthetőbb legyen mindenkinek. Na mindegy.
Szerintem abba senki nem kötött bele, hogy a férjed, vagy a pasid...
Másrészt: "mivel mindkétszer oda ment el,ezért befolyott egy kicsi a hüvelyembe. " Ezt nem értem, ha két különböző időpontban voltatok együtt, állításod szerint, délután, aztán meg este, akkor mért folyt be a hüvelyedbe azért, mert mindkétszer oda ment el? Nyilván letörölted addig, meg ezt írtad is. Ez egy kicsit furcsa.
Igazad van, ez tényleg tudálékosság, de ha belegondolsz jogos. Nem mindenki elégszik meg a zavaros részletekkel.
Harmadrészt, ok, válaszokat vársz, de most erre mégis mit írjunk, mennyi az esélye? 50-50? 60-40? Vagy elég kicsi? Vagy igenis nagy? Most komolyan, majd 2 hét múlva megtudod, ha megjön, vagy csinálsz tesztet. De annak nem sok értelmét látom, hogy itt jósolgatunk neked. Persze megkérdezni jogod van, csak ne csodálkozz, hogy nem sok "normális" válasz érkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!