Hosszabb ciklus vagy baba?

Ez pusztán pszichés. Sokaknak lesz hosszabb a ciklusa miután eldöntik babát szeretnének és figyelgetik a dolgokat. Lassan nem is késik a mensid, csupán hosszabb lesz :D Érdemes lenne lh tesztet használni, mert akkor látnád mikor van ovu és utána tudnád 1 nap eltéréssel pontosan mikor van a nem várt napja :) Sokat segíteni és nem aggódnál, hogy késik e vagy sem. Baba vagy sem :)
Sok sikert!

Kedves #2,
Tudom mikor volt peteérésem együtt is voltunk előtte is és akkor is, azt is tudom mikor kell pontosan megjönnie és eddig a 26 nap mindig tökéletesen működött
(11 hónapja próbálkozunk),most meg már 3. napja nem jön meg és jele sincs neki. Ezért kételkedek, mert eddig mindig minden napra, órára pontosan jött és nem görcsöltem rá.

2#-es vagyok.
Akkor, ha tudod mikor volt ovud, és ahhoz képest késik, akkor tesztelj :) Pozi ovuteszt után 16 nappal terhesség esetén, már egyértelműen pozitív lesz a teszt :) Akinek csak később, annak az ovuja is később volt.
Sok sikert! Szép kétcsíkos tesztet kívánok :)

Sziasztok!
Nem bízom még annyira el magam, de van egy halvány pozitív tesztem! Két nap múlva csinálok egy újat, köszönöm mindenkinek a kedves válaszokat!
Kedves #5, normálisan el kéne olvasni a kérdést, nem pedig a te elképzelt kérdésedre választ adni saját magadnak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!