Állhat terhesség a háttérben? Mire gondolnátok?
Az utóbbi időben rettentően sok hangulatingadozásom van. Sokszor nem értem magamat hogy mi bajom vagy mit akarok. A menstruációm megjött minden hónapban, azonban az utóbbi 3 alkalom rendszertelenre sikerült és az állaga/lefolyása is eltért a megszokottól. A koronavírus miatt nagyjából 1 hónapja a szüleimhez költöztem, ezt be lehet tudni életmódváltozásnak. Ami még furcsa hogy libidóm egyáltalán nincs pár hete.
A párommal óvszerrel védekezünk, sosem történt baleset, az egyetlen ami történt hogy meg akartuk tapasztalni az érzést óvszer nélkül, de a párom orgazmus közeli állapotba sem került és ilyen akció kb 2 havonta 1x történt.
Elkeseredettségemben már a legrosszabbon gondolkodom, nyugtassatok meg hogy kb esélytelen, hogy terhes vagyok, mert kb az életem végét jelentené ha kiderülne, hogy ez áll a dolgok hátterében.
(Ma veszünk tesztet, de érdekelnének tapasztalatok)
19L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!