Növeli a teherbeesés esélyét?
Vannak akik állítják, hogy növeli az esélyt. De nem bizonyított és gondolj bele azokba a szerencsétlen nőkbe akiket megerőszakoltak és terhesek lettek... ott aztán nem csak orgazmus nem volt...
Annak idején olvastam róla, hogy már csak biológiailag is független a kettő, mert a csikló kívül található. Ezért is macerásabb egy normál aktus közben orgazmust átélni. Szaporodáshoz lenne rá szükség a csikló olyan helyen lenne, hogy minden együttlét alkalmával könnyedén ellássa funkcióját, tehát belül :D Szóval teljes mértékig badarság, hogy kell hozzá az orgazmus, vagy segít benne. Még az összehúzódás sem okoz változást, mert amennyi eséllyel befelé segítheti a spermiumokat ugyan annyi eséllyel kifelé is. Sőt egy jó orgazmus alatt után kifelé jön a cucc :D
Nekem nőgyógyászom mondta, hogy egy nagy orgazmus segítheti a tüszőrepedést! Meg a méh összehúzódása orgazmus közben is segíti a spermiumok bejutását jobban.
Itt is olvastam, hogy valakinek azt tanácsolta a doki, hogy törekedjenek arra, hogy a nőnek is legyen orgazmusa.
Szerintem segítheti, de ha nincs, az sem kizáró ok. Attól még lehet teherbe esni.
köszönöm a válaszokat!
2. Válaszoló, nem értem teljesen. Nem csak a csikló által lehet elérni orgazmust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!