A negatív kommenteket elkerülve inkább tedd az asztalra vagy egy sima fehér felületre a tesztet és úgy fotózd be :)
2020. máj. 21. 08:47
12/35 anonim válasza:
Komolyan képesek vagytok egyetlen homályos képből levonni egy egész élettörténetet? Ez bakker nem semmi, elmehetnétek a mágiaügyi minisztériumba főállásba, mint valami látó. Honnan a jó égből tudtok ti bármit is a kérdezőről? Meg amúgy is, mi közötök van hozzá? Mindenki úgy néz ki, ahogy szeretne, ahogy jól esik, és nektek semmi, de semmi jogotok nincs beleszólni. Itt egyedül ahhoz szabad, ami kérdést feltett (ami szerintem hibás teszt egyébként). Ennyi. Húzzatok el a dolgozókra inkább, mint más életét, kinézetét fikázzátok. Undorító.
2020. máj. 21. 08:48
13/35 anonim válasza:
*dolgotokra
2020. máj. 21. 08:48
14/35 anonim válasza:
Agyérgörcsöt ne kapjál, utolsó.
Nem vonunk le sok dolgot, csak azt hogy ápolatlan, rágott a körme.
Mellesleg szerintem ez +
2020. máj. 21. 09:00
15/35 anonim válasza:
Szerintem ez pozitív, csak az árnyékok miatt tűnik furinak a tezst, de a két csík bizony ott van és keresni sem kell. Azért lőjj el egy másik tesztet is.
Mellesleg otthon ülünk, ki a francot érdekel, ha épp nem nem makulátlan a körme? Mert nektek károgóknak mindig tip top minden ugye? Csak nézzetek körbe, ha újra beindul az élet... sok tininél kb az a módi, hogy lepattogott színes körömlakkal rohangálnak, mert az milyen trendi... szidjátok azokat. Ne egy nőt, akinek mellesleg nem is olyan gáz a körme... lehetne rosszabb is ...
2020. máj. 21. 09:02
16/35 anonim válasza:
#14 Agyérgörcsöt max ti kaptok, hogy nem egy instamodell képét lathattátok.
Amúgy látom marha nehéz felfogni, hogy ezen az oldalon a kérdésre kell válaszolni, nem más küllemét minősítgetni.
2020. máj. 21. 09:02
17/35 anonim válasza:
Jesszusom, azért mert te otthon ülsz nem kell a minimális ápoltságot megadnod magadnak? Gondolom hajat se mosol mert úgy se látja senki 🤷🏼♀️ Nem tudom ki hogy van vele, de nekem elég nyomós indok, hogy a férjem nap mint nap lát, és alap hogy rendbe van a körmöm pl ( nem, nem járok körmöshöz és szín sincs rákenve).
2020. máj. 21. 09:06
18/35 anonim válasza:
Gyerek mellett bizony van, hogy nem jut idő normális hajmosásra... ezt egy férj meg belátja. Férj dolgozik látástól mikulásig.Gyerek meg hiperaktív, duracell nyuszi... Köröm meg az utolsó amire ideje jut az embernek.. Nekem pl ilyen gyermekem van, és igen néha úgy nézek ki mint akin átment egy úthenger, oda-vissza. Na bumm. És gyerek mellett mindne nap kéne hajat mosnom, mert egyik nap megmosom, éjjel meg össze vissza tapizza, kócolja, nyálazza, reggel meg had ne mondjam hogy néz ki a hajam ... hát aztán tudod ki fog minden nap hajat mosni. Igen vannak szuper anyák akiknek szobanövény a gyereke, van segítsége és ráérnek wellnesselni otthon, nekem 10 perc nem jut magamra... Ez van. És igen vágyom arra, hogy minden nap topmodell legyek, utálom a helyzetet, de ez nem állandó, gyerek fejlődik, lassan jut majd időm magamra is. De kövezz meg nyugodtan.
2020. máj. 21. 09:25
19/35 anonim válasza:
Nekem borzasztó rossz a közérzetem ha koszos vagyok, zsíros a hajam vagy csúnya a körmöm. Bizony ahhoz hogy jól érezzem magam, mellesleg ápoltnak lásson a férjem, ha kell akkor minden nap hajat mosok, mert fürdéssel nem egy nagy dolog. Akinek nincs ennyi ideje az valamit rosszul csinál. Ha meg rosszul csinál, akkor erre az időre ott van a férje aki legyen a gyerekkel. Szerintem.
2020. máj. 21. 09:29
20/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Oké-oké tény hogy a napokban lerágtam a körmöm és mellette a bőrt is, tök jogos hogy rosszul néz ki (szerintem is), alapvetően nagyon nagyon izgultam/izgultunk, hogy össze jött e esetleg a baba, így adtam le a feszkót. Szerintem erről azért nem vonható le, hogy egy feszengő ember vagyok. Terhes has,túlsúly. Figyeljetek. Nem vagyok dagi, tény hogy van rajtam mit fogni de túlsúlyosnak nem számítok azért :) tökéletesen érzem így magam, imád a férjem, engem pedig a testemre/alkatomra való bántások nem különösebben érdekelnek, mert egyébként arc nélkül a neten mindenki tud hősködni, közben pedig lehet 1-1 ember rágottabb körömmel és nagyobb testtel él. Kit izgat? Őszintén szerintem senkit. Szerintem az fontosabb, hogy szeresse magát az ember ha 45kg ha 80kg. :)
Ettől eltekintve, ma teszteltem reggel 8-kor Predictor teszttel és két csíkos lett, az egyik ugyan halvány, de kettő! :) Szóvaaaaaal örülüüünk így rágottan is🤣🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!