Van aki május 26-30közé nem várja?éreztek valamit?én dpo7.en vagyok,tegnaptól csak a szokásos alhasi görcsölgetés jelentkezik időnként.ciklusom 28-31nap között ingadozik, máj26.lenne a dpo14

Sziasztok a #4-es vagyok, péntekre nem várom, annyi tünetem van, hogy nincs tünetem. :) Általában menzesz előtt már 1 héttel nagyon durván fájnak a melleim, görcsölök, fel vagyok puffadva, de most semmi. Megduzzadtak, a melleim, de ennyi. Úgyhogy fura, de nem tudom holnap reggel teszteljek-e.
Ja, és sikerült az államvizsgám :D
#5-ös neked hatalmas gratula! Boldog babavárást!
Kedves Kérdező ne add fel, még nincs veszve semmi, drukkolok!!!

5-os gratulálok én is Neked!!!
Nekem annyi tünetem volt, hogy tényleg nagyon idegbeteg voltam -a család szerint :))) de most egyre jobban fájnak a melleim is. Nekem az volt tényleg a fura, hogy nincs zabálhatnékom, meg nem vizesedtem.
21-es grat az államvizsgához! Anno én babával mentem vizsgázni és szerencsét hozott :D

1-es vagyok. Ma hajnali tesztem a 12.dpo-n:
Még mindig nem hiszem el, hogy ez a csoda velünk történik végre. ❤️🥺
Gratulálok én is minden pozitívat tesztelőnek, a többieknek pedig kitartást és erőt kívánok! ❤️

Dejooo! 🥰 Párom február 6-ai. A szülés kalkulátorok szerint pont akkora leszek kiírva, úgyhogy igazi szülinapi ajándék lesz a kismanó. 😍
Én azért teszteltem ma, mert azt álmodtam, hogy pozit tesztelek. 😆
Most reggel volt egyébként egy kis vizes-tojasfeherjes folyasom, meg enyhe mensis görcsök, amik már az elmúlt két napban is megvoltak.
Remelem nem akar megjönni...
(Nálam a mensi előtti vizes folyás sajnos mindig azt jelezte, hogy 1-2 napon belül megjön, de most ne legyen igazam.)
Te hogy vagy? 😊

Sziasztok, az államvizsgás vagyok, nekem sajnos ma reggel óramű pontossaggal megjött a menzeszem. De sebaj új hónap, új esély. :-)
A pozitívat tesztelőknek nagy nagy gratula!
Könnyű babavárást és jó egészséget kívánok nektek!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!