Pozitiv LH teszt de hőm nem emelkedik. Most akkor van/ volt peteérés vagy csal a teszt?
12.en kezdtem el tesztelgetni addig negativ volt most 17.en lett eros pozitiv de a hom maradt 36,5.
Ha kell csatolom a homet plusz a tesztet.
Igaz,hogy nekem ez az elsö hömérös hónapom, de én is vezetem a ciklus.hu-n, és fertilityfriend-en.
A ciklus.hu 4nappal elöbbre húzta be az ovut,mint a másik.
És az lh teszt a másodikat igazolta. Pedig akkor volt nagy esès a hömben, mikor a ciklus.hu behúzta.
Mikor pozitív lett az lh teszt elötte nap felment nagyon, majd pozitív teszt napján leesett de csak alaphöre. Érdekes amúgy.
A válaszom az lett volna, h én nem bíznèk a ciklus.hu ban. Inkább a tesztnek. A hömérözés nem egy megbízható dolog már, és csak kèsöbb értelmezhetö. Nekem a nögyógyászom mondta. Ès a tesztet ajánlotta. Én is csak érdekességképp kezdtem el, meg azért mert most van idöm mérni,mert nem dolgozok a vírus miatt.
Mindig egyazon idöben méred?és hol?
Nekem ilyen volt a görbém ciklus.hu-n:
utolsó vagyok.
4.én volt aztán ovum. Ovulàciókor leesik hö,majd azután emelkedik. Nekem se ugrott meg egyböl látod.
Akkor végülis jókor voltunk együtt mert be van jelölve az együttlét és igaz 17.én nem voltunk együtt de előtte igen :-D hátha van esély,eddig 2 sikertelen hónapunk van
17.én volt nagyon erős pozi a teszt el
Mindig 7 órakor hüvelyben mérem.
Köszi a választ egyébkent egyik nap lement 36,3ra az alaphoz kèpest de csak ma emelkedett meg. 13.án esett le de akkor nem volt pozi a teszt. De együtt voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!