Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitiv LH teszt de hőm nem...

Pozitiv LH teszt de hőm nem emelkedik. Most akkor van/ volt peteérés vagy csal a teszt?

Figyelt kérdés

12.en kezdtem el tesztelgetni addig negativ volt most 17.en lett eros pozitiv de a hom maradt 36,5.

Ha kell csatolom a homet plusz a tesztet.

2020. máj. 18. 10:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ma megemelkedett a hőm,ha este együttleszünk az már késő? :(
2020. máj. 19. 09:15
 12/19 anonim ***** válasza:

Igaz,hogy nekem ez az elsö hömérös hónapom, de én is vezetem a ciklus.hu-n, és fertilityfriend-en.

A ciklus.hu 4nappal elöbbre húzta be az ovut,mint a másik.

És az lh teszt a másodikat igazolta. Pedig akkor volt nagy esès a hömben, mikor a ciklus.hu behúzta.

Mikor pozitív lett az lh teszt elötte nap felment nagyon, majd pozitív teszt napján leesett de csak alaphöre. Érdekes amúgy.

2020. máj. 19. 09:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert nem feltétel az ovuhoz a leesés, a lényeg az emelkedésben van!
2020. máj. 19. 10:34
 14/19 A kérdező kommentje:
Kérdésemre valami tud válaszolni? Mert erdekelne :-D
2020. máj. 19. 10:48
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha 17-én lett pozi az ovu teszted, akkor ma már késő. Legkésőbb a pozitív teszt utáni napon nem késő a szex. Persze attól még élvezzétek egymást, de babához már késő. ( De persze bőven elég, ha kicsit megkésett a repedés, sose lehet tudni, próbálkozni lehet)
2020. máj. 19. 10:53
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

A válaszom az lett volna, h én nem bíznèk a ciklus.hu ban. Inkább a tesztnek. A hömérözés nem egy megbízható dolog már, és csak kèsöbb értelmezhetö. Nekem a nögyógyászom mondta. Ès a tesztet ajánlotta. Én is csak érdekességképp kezdtem el, meg azért mert most van idöm mérni,mert nem dolgozok a vírus miatt.

Mindig egyazon idöben méred?és hol?

Nekem ilyen volt a görbém ciklus.hu-n:

[link]

2020. máj. 19. 10:59
 17/19 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

4.én volt aztán ovum. Ovulàciókor leesik hö,majd azután emelkedik. Nekem se ugrott meg egyböl látod.

2020. máj. 19. 11:01
 18/19 A kérdező kommentje:

Akkor végülis jókor voltunk együtt mert be van jelölve az együttlét és igaz 17.én nem voltunk együtt de előtte igen :-D hátha van esély,eddig 2 sikertelen hónapunk van

17.én volt nagyon erős pozi a teszt el

Mindig 7 órakor hüvelyben mérem.

Köszi a választ egyébkent egyik nap lement 36,3ra az alaphoz kèpest de csak ma emelkedett meg. 13.án esett le de akkor nem volt pozi a teszt. De együtt voltunk.

2020. máj. 19. 12:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Miért nem szexeltek többször? Nem kell minden nap, a sperma minősége végett, de azért ennyire nem kell kicentizni ...
2020. jún. 7. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!