Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11-én teszteltem, ami negatív...

11-én teszteltem, ami negatív lett, de már 8 napja késik. Korai lenne szombaton is tesztelni egyet, vagy várjak még?

Figyelt kérdés
2007. dec. 14. 01:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még várj vele,lehet korai volt.Nekem 12 napot késett,de meg is jött ma.szoritok neked!
2007. dec. 14. 07:13
 2/4 anonim ***** válasza:
49%

Nekem 6 napot késett és már kimutatta, hogy pozitív:)

Szerintem már kimutatná.

2007. dec. 14. 10:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha bírod idegekkel, várjál pár napot, az a biztosabb. Utána nem árt orvoshoz menni. Drukkolok, bármit is szeretnél!
2007. dec. 14. 16:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Azon kellene elgondolkodni, ha teherbe eshettél mikor foganhatott, mert lehetett késői peteérésed is, és akkor azért nem mutatja a teszt.

Azért egy kicsit már sok idő telt el. Szerintem tesztelj, bár lehet túl vagy már rajta, hiszen szombat van.

5 hetes kismama

2007. dec. 15. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!