Van még valaki a 6-7. dpo-n? Nagyon izgulok. 3.baba lenne, de volt januárban egy vetélésem, összevissza volt a ciklusom is, úgyhogy elkezdtem barátcserjét szedni, ez a 2.ciklusom.
Figyelt kérdés
2020. máj. 14. 20:53
71/98 anonim válasza:
Én ki is töröltem az ilyen naptárakat. 2 nap után ma délben megjött, most értem már el azt, hogy nemerdekel lesz ami lesz. Az előttem szolonak is igaza van minden hónapban nagy teher ez az egész.
72/98 anonim válasza:
Igen.. milyen jó annak aki csak rá gondol és már terhes is...
74/98 anonim válasza:
Következő hónap reméljük sikeres lesz lányok 🙏
75/98 A kérdező kommentje:
Sajnálom :(
2020. máj. 25. 20:55
76/98 anonim válasza:
Iszom tovább a kis inofolicomat :D
77/98 A kérdező kommentje:
Mizu lányok? Új hónap, új remények :)
2020. jún. 9. 22:26
78/98 anonim válasza:
Én ebben a hónapban tök negatívan állok hozzá vagyis inkább úgy sehogy :)Sajnos 1x tudtunk együtt lenni ráadásul ovu előtt 4 nappal :(
79/98 anonim válasza:
Igen ezt a hónapot én is elengedtem. :D mi is ovu előtt voltunk csak együtt.. úgy gondoltuk, hogy most pihentetjük a témát, mert kezdtem megkattani :D
80/98 A kérdező kommentje:
Értem, na azért majd írjatok, ha megjött vagy sem :)
2020. jún. 10. 06:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!