Tapasztalt valaki ilyent 7dpon?
Figyelt kérdés
Sziasztok elméletileg 7 dpon vagyok szúr a hasam irto erős derék nyilalás lágyékba jobb oldalt erős nyilallás volt valakinél hasonló? Kedden megyek dokihoz.2020. máj. 13. 21:40
1/17 anonim 

válasza:

Velem néha előfordul. Ovu után ottmaradt folyadék okozza. Normális jelenség. Lehet épp nagyobb tüsződ volt a megszokottnál.
2/17 A kérdező kommentje:
Ettöl függetlenül sikerülhet a baba? bocsi ha hülyeséget kérdezek
2020. máj. 13. 22:37
3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod :)
2020. máj. 13. 22:50
4/17 anonim 

válasza:

Persze. Tudni kell, hogy az ovulációs, pms és terhességi tünetek totálisan megegyeznek. Ezért igaz az állítás miszerint mensi elmaradás az első terhességi tünet. Nyilván alakulhat úgy, hogy jön valami extra tünet hamarabb, de az eléggé eltér a megszokottól. Pl én úgy émelyegtem mint aki bepiált. Nyilván ilyen soha nem volt ivászat nélkül :)
Amíg nem jön meg bármi lehet, de ha nem szereted a csalódást meg kétes teszteket akkor megvárod nem várt napját.
5/17 A kérdező kommentje:
Mindenképen meg várom hogy késsen kedden megyek dokihoz ő esetleg meg tudja mondani hogy fent állhat e terheség ha kézel vizsgál? Köszönöm szépen
2020. máj. 14. 10:16
6/17 anonim 

válasza:

Még pont nem mivel kb akkor lesz a nem várt napja. Olyankor még belül tök ugyan úgy fest minden, mintha mensire készülne a szervezet, ha még egy hetet várnál akkor már uh-val is biztosabb lenne, hogy van e felritkulás vagy akármi. Sajnos pont olyan időbe mész amikor a teszt biztosabb mint a doki.
7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod igazábol rákszürésre megyek ha terheség fent áll ugyis csak 6 7 hetesen megyek első el uhra
2020. máj. 14. 10:26
8/17 A kérdező kommentje:
Egy csoda lenne ha most sikerülne 😃
2020. máj. 14. 10:27
9/17 anonim 

válasza:

Biztos nem most van ovulációd?
Én úgy jártam hogy 6-8 dpo-n éreztem borzalmas derékfájást, nyilallást. Mindig reménykedtem hogy biztos a beágyazódást érzem. Aztán egy Uh-n derült ki hogy valójában akkor van ovulációm. 2 hónappal ezután sikerült a baba. Előtte hónapokig nem sikerült...
10/17 A kérdező kommentje:
4. 5. Én volt tojásfehéje nyákom 6.án volt szurkálás nyilalás meg nagyyon sok vizes folyásom meg feszült jobb oldalt a hasam alja azért gondolom hogy 6 dikán lehetett 28 napra jött meg pontosan múlthonapba a mensim előtte hónapban is most jobboldalt van éles fájdalom a derekamba persze sose tudni hogy a szervezetem mit produkál
2020. máj. 14. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!