Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg ennyi kiszakadt...

Tényleg ennyi kiszakadt óvszer van?

Figyelt kérdés
Minden nap van itt legalább két kerdés, hogy kiszakadt a gumi. 20 éve élek szexuális életet, többnyire óvszerrel védekezünk (kivéve mikor gyereket akartunk a férjemmel), de még egyszer sem szakadt ki. Akik ezt írják, hogy csinálják? Rossz fajtát vesznek, vagy nem tudják használni, esetleg bekamuzzák, mert szégyellik leírni, hogy igazából nem védekeztek? Már erre is gondoltam. Szerintetek?
2020. máj. 10. 13:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A sok "kiszakadt a gumi és terhes lettem " kérdést unatkozó tinik gyártják. El ne hidd már. Némelyik úgy költi a sztorit, mint Andersen. Biztos van olyan is, ami igaz,de bő 90%-uk nem. Írásmódról és közléskényszerűségből nem nehéz rájönni.
2020. máj. 10. 19:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
22 éve élek szexuális életet. Egy alkalommal szakadt ki az óvszer, valószínűleg nagyban hozzájárult, hogy 2 hónapja lejárt a szavideje. (ez utólag derült ki, a csomag többi tartalma kukába landolt, a biztonság kedvéért)
2020. máj. 10. 21:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
KB 14 éve használok óvszert, sosem szakadt ki. Párom lassan 20 éve használja, neki sem volt ilyen tapasztalata. Legnagyobbrészt Durexet használtunk, de volt Lifestyles és masculan is. Egyikkel sem volt gond.
2020. máj. 10. 21:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Meg itt valahogy mindig úgy szakad ki, hogy észre sem veszik és a lánynak pont peteérése is volt és pont meg is fogant. Hát persze.
2020. máj. 10. 22:13
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
12 év alatt egy sem szakadt ki, meg a filleres "vackok" sem.
2020. máj. 11. 09:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon surun kiszakadt a gumi, bar en alapvetoen is tul szaraz vagyok ha nem hasznalok sikositot igy valoszinuleg azert. Viszont mindig ereztem amikor kiszakadt akkor csereltunk is ujra egybol.
2020. máj. 11. 22:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha ki is szakad, én azt nem értem, hogy magömlés után kell kiszakadnia ahhoz, hogy reális esély legyen a fogantatasra.

Nalunk sem szakadt ki soha. De a ket gyerek közt megszakitassal "védekeztünk", ott sem lettem terhes a 3 év alatt. Aztan amikor élesben ment, az első hónapban sikerült.

2020. máj. 12. 07:11
 18/18 anonim válasza:
100%
Valószínű sok a kamu, de nekünk is szakadt már ki, amikor nem használtunk síkosítót mert valahogy nem vagyok "kompatibilis" a gumival, nagyon kiszáradok tőle. Akkor szakadt, de a minden héten kiszakadás, síkosítóval, helyes használattal meg minden kutya f*szával nekem is gyanús egyébként.
2020. máj. 28. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!