Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Mastodynon csepp kinek...

A Mastodynon csepp kinek használt és mire kapta?

Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 10:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Én még régen folyamatos mellfájdalomra kaptam illetve orvos javaslatára vettem a patikában.A mellfájdalmam magas prolaktin szinttől volt.Szépen rendbehozta és mára már kismama vagyok:)
2010. júl. 29. 12:40
 2/6 anonim ***** válasza:

SZia!

Én is szedem. Rendszertelen ciklus, és nem jön a baba.

Már másfél üveggel szedtem be, és mintha már lenne peteérésem. Van tojásfehérjés nyákom, stb...

Szerintem használ , pedig nem rég óta szedem. Ciklusom még nem rendeződött de türelmes vagyok. A nőgyogyóm szerint sokan köszönhetik neki az áhított kétcsíkos tesztet. Én hiszek benne.

2010. júl. 30. 07:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Egy baj van vele,rossz az íze.Ti hogyan isszátok?Én pici vizben szoktam,úgy jó,ugye?
2010. júl. 30. 11:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen Jó. Borzalmas:-(((

Én is úgy iszom, bár néha inkább-2-3 korty vízbe rakom hogy lemenjen. Te milyen problémára szeded?

2010. júl. 30. 14:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Én mellfájdalomra,menszesz előtt már 2 héttel,feszül,fáj és már kezdtem unni,ezért írta fel az orvosom.

Úgy iszom reggel és este mint valami felest,gyorsan lehúzva:).Még a végén rászokok!:)

Meg majd babát is szeretnénk,ezért is.

Te miért iszod,kedves utolsó?

És étkezés közben,vagy az mindegy?

Köszi előre is!

2010. aug. 2. 12:41
 6/6 anonim ***** válasza:

sziasztok!

En egy honapig ittam most Baratcserje tinkturat( Angliaban elek itt ezt lehet kapni) es 2 napja kesik,remelem azert,mert hasznalt :) Majd vasarnap tesztelek!!!! :)

2010. aug. 5. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!