Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy a pasim...

Lehetséges hogy a pasim direkt teherbe ejt?

Figyelt kérdés
Mostanába szóba hozza szex után a kisbaba témát meg hogy én nem szedek tablettát és így a járvány miatt most orvoshoz se tudok menni és teljesen nyugodt, gumit se használ, de nem is kértem rá. Szex közben amikor állítólag ő vissza tartja magát hogy ne menjen el, akkor mégis olyan mint aki éppen elélvez ahogy viselkedik és csak lelassít de csinálja tovább utána a dolgokat, kis sem húzza hanem bent hagyja és olyan mint aki elélvez. De a végén meg ráveri a hasamra és arra is boldogan mondja hogy kisbaba. Lehet hogy egy picit akár kis cseppet direkt bele enegdett hogy teherbe essek?
2020. máj. 9. 20:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23%
Most nem fejtem ki, hogy a kérdés kapcsán mit gondolok, de azt nem értem, h némely válaszoló miért érzi úgy, h csak minősíthetetlen stílusban tud reagálni. Ha gondoltok is valamit, azt nem lehetne normálisan megfogalmazni, még ha valóban szürreális a kérdés...
2020. máj. 10. 13:02
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
#11 Egy ilyen helyzeten mit szépítsek? Idióta a nő, aki ezt hagyja, de közben nem akar gyereket. “ De a végén meg ráveri a hasamra és arra is boldogan mondja hogy kisbaba.” A pasi meg infantilis idióta. Idióta mindkettő, ezt sajnos nem lehet szebben megfogalmazni.
2020. máj. 10. 14:04
 13/14 anonim ***** válasza:
75%
Hú még olvasni is bizarr volt 😲
2020. máj. 10. 14:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

11.és erre hogyan is lehetne szépen reagálni?

Adott egy nő, aki ebből a leírásból úgy tűnik, hogy nem akar gyereket. Mégis hagyja magát a pasijának gumi nélkül felpróbálni. És hagyjuk is a férfi önkontroltt, egy pasi sem tudja az előváladékát visszaszívni.

És adott egy fickó, aki a kivert ge...ire azt mondogatja, hogy kisbaba.

Csak én érzem úgy, hogy a kérdező és a párja nem épelméjűek?

2020. máj. 10. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!