2/9 anonim 

válasza:

Nem látunk semmit, csak egy nem működő linket..
4/9 anonim 

válasza:

Ilyenkor sose tudom eldönteni, hogy aki feltesz egy ennyire egyértelműen negatív teszt-képet, az meggárgyult a gyerekvárásban, vagy az általános iskola első osztályával voltak gondjai?!
1 db csík -> nem vagy terhes
2 db csík -> terhes vagy
5/9 anonim 

válasza:

Szerintem ideje időpontot kérni a dokitól, a teszt miatt. Egy szemész majd megmondja, hogy mi a baja a szemednek, hogy nem látod, hogy nincs mit látnod.
6/9 anonim 

válasza:

En egy negatív terhességi tesztet látok.
7/9 anonim 

válasza:

Én mindenhova oda tudom már képzelni a második csíkot, de ezen sajna én sem látom. :(
Viszont amég nem jön meg, van remény :)
8/9 anonim 

válasza:

Mire mutat a nyíl a nagy fehér mezőben, a teljesen jól kivehető egyetlen piros csík mellett?
9/9 anonim 

válasza:

Az én telefonomon látszik, de nincs színe, így valószínűleg csak a reagens helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!