Lányok valaki?
Figyelt kérdés
Lentebb2020. máj. 7. 14:39
11/13 anonim 

válasza:

Évek óta vezetem a ciklus.hu-n a naptárat. Nekem mindig pontosak az mondott, max +-1 nap ami szerintem belefér. De pl mikor terhes voltam a fiammal az egyetlen naptár vagy kalkuláció volt ami okt. 4-re számolt szülést (okt 3-ra voltam kiírva), aznap is szültem 😁. Persze ez nem jelent semmit igazàból, csak érdekesség.
Az hogy terhes vagy e vagy sem ennyiből nem tudjuk megmondani. Attól nem leszel terhesebb ha nem tesztelsz, ha negatív lesz legalább tudod, ha pozitív meg örülhetsz. Én a bizonytalanságot jobban utálom bárminél.
12/13 anonim 

válasza:

Nyugodj meg. Nekem három év alatt sikerült teherbe esnem. Egyébként eleinte én is használtam naptárakat, küldte az értesítést a peteérésről de nem akkor volt az tuti. Mindig megéreztem mikor van mert fájt mindenem. Én nem bízok meg benne. Mikor már elkeseredtünk teljesen pont akkor jött össze.
13/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Csináltam tesztet negatív de még mindig nem jött meg..
2020. máj. 10. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!