Megnéznétek a 3-5 napos hormonsorom?! kepkuldes.com/image/KOEeRQ kepkuldes.com/image/KOEbcV
Ami miatt aggódom: fsh, lh, d-vitamin
8 hónapja nem sikerül a baba, most volt egy kémiai-m, emiatt csináltattam a labort.
21. Napira is megyek majd
Sajnos ezekkel nem nagyon foglalkoznak, de sok embernél elég a vetéléshez akár a D vitamin is.
Nyugi, hamar orvosolható :)
En is privátban voltam vérvételen, szedtem D vitamint, plusz nekem a progeszteronnal volt gond.
Azóta van egy 9 hós kislányom :)
De jó ilyeneket olvasni 🥰🥰🥰 Gratulálok hozzá! ❤️ Remélem nekem is megoldja a d-vitamin, es ami még kell...
Így remélhetőleg tényleg sikerül 1 éven belül!
A progeszteron kérdéses még nálqm, az inkább a 21. Napj verkepben ad nagyobb infot
6#, 9# vagyok
Sajnos nem foglalkoznak vele... pedig ezek létező gondok, én is magánba jártam, de nekünk sok idő volt... mondjuk az elején kivártunk, jön amikor akar. Fiatalok voltunk (most is:D ) ráértünk.. 5 év után lettem először terhes. Majd vetélés miatt nekifutottam a vizsgálatoknak.
A 21. napi vérvételt azt elég pontosan kell nézni, az annyit jelent, hogy 7 nappal ovu után, szóval használj lh tesztet, vagy, ha nagyon pontos ciklusaid vannak, akkor úgy menjél. 21. napi az csak 28 napos ciklusra jellemző, ha hosszabb akkor annyival később kell a vérvétel, vagy, ha rövidebb, akkor annyival hamarabb.
Nem magas a prolaktinod, teljesen rendben van.
A d-vitamin sem vészes, de szedhetsz rá pótlást.
Az fsh-d picit magas, hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!