Már nagyon nagyon szeretnék babát és a párom is benne van, csak kicsit még várnunk kell munkahelyi problémák miatt, de max 1 éven belül terben van. Ti hogy bírtátok ezt a várakozást?
Nekünk is munka miatt kellett várni. Esküvő után bele akartunk kezdeni, de úgy alakult, hogy nem lehetett azonnal. Nálunk csak 4-5 hónapot kellett várni, és utána se jött össze egyből, egy babát el is veszítettünk, ezt mind összeadva, eltelt több, mint 1 év a várakozással.
Én nagyon nehezen viseltem, semmi nem segített. Talán csak az, hogy hétvégéken eljárkáltunk ide-oda a férjemmel. Kirándulni, szabadulószobába és hasonlók. Az segített kikapcsolódni
Szintén munka miatt vártunk, váltanom kellett mert egészségileg kikészültem a régi helyen. Az elején még vátam a centit, aztán ahogy megszerettem az új munkahelyem, megjött az életkedvem, pezsgőbb lett a magánéletünk, kisebb lakásbeli projektekbe belekezdtünk, és sokat lustálkodtunk kettesben, hipp-hopp elszaladtak azok a hónapok.
Tulajdonképpen tudatosítottam hogy könnyen lehet, utoljára vagyunk így nyugiban kettesben, és van mindenre idő - hobbira, barátokra, stb.
Egy gyerek mellett, bár nem szabadna hogy az ember magánélete teljesen és örökre becsődöljön, de teljesen más lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!