Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már nagyon nagyon szeretnék...

Már nagyon nagyon szeretnék babát és a párom is benne van, csak kicsit még várnunk kell munkahelyi problémák miatt, de max 1 éven belül terben van. Ti hogy bírtátok ezt a várakozást?

Figyelt kérdés
Én annyira izgatott vagyok, szerintetek mit csináljak hogy eltereljem a gondolataimat, mert másra se tudok gondolni?
2020. máj. 5. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Munka miatt varnunk kellett. Nekem volt az elozmenyeimben pcos, ir, igy en aviva tornaval es vervetellel keszultem, hogy mire odajutunk, kideruljon, ha vmi nem oke (jol is tettem).
2020. máj. 5. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Hát pedig legyél türelmes mert közel sem biztos hogy az első hónapokban összejön.
2020. máj. 5. 14:48
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

Nekünk is munka miatt kellett várni. Esküvő után bele akartunk kezdeni, de úgy alakult, hogy nem lehetett azonnal. Nálunk csak 4-5 hónapot kellett várni, és utána se jött össze egyből, egy babát el is veszítettünk, ezt mind összeadva, eltelt több, mint 1 év a várakozással.

Én nagyon nehezen viseltem, semmi nem segített. Talán csak az, hogy hétvégéken eljárkáltunk ide-oda a férjemmel. Kirándulni, szabadulószobába és hasonlók. Az segített kikapcsolódni

2020. máj. 5. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Dolgoztam, éltük az életünket.
2020. máj. 5. 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:
21%
Nem tudom elképzelni ezt. Mi addig nem terveztük be ameddig nem volt reális. Addig csak éltünk. Utaztunk. Kirándultunk.
2020. máj. 5. 16:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szintén munka miatt vártunk, váltanom kellett mert egészségileg kikészültem a régi helyen. Az elején még vátam a centit, aztán ahogy megszerettem az új munkahelyem, megjött az életkedvem, pezsgőbb lett a magánéletünk, kisebb lakásbeli projektekbe belekezdtünk, és sokat lustálkodtunk kettesben, hipp-hopp elszaladtak azok a hónapok.

Tulajdonképpen tudatosítottam hogy könnyen lehet, utoljára vagyunk így nyugiban kettesben, és van mindenre idő - hobbira, barátokra, stb.

Egy gyerek mellett, bár nem szabadna hogy az ember magánélete teljesen és örökre becsődöljön, de teljesen más lesz.

2020. máj. 5. 23:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok, nem ertem a 2-es valaszolo valaszat. A vervetelen kiderult, hogy alulmukodik a pajzsmirigyem, 4 honap kellett rendbetenni, azalatt nem is probalkozhattunk volna.
2020. máj. 8. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!