Segitséget szeretnék kérni. Hő alapján nem volt még peteérés pedig ma kéne de még csak nem is mozgott a hőm. Adjam fel ezt a hónapot is?
Figyelt kérdés
Viszont tegnap enyhe vérzés volt amit középidős vérzésnek tudtam be, nem is mondanam vérzésnek inkább csak a toalettpapíron látható(már bocsánat)hasfájás is stimmel, a szúrkàlódás is szóval nem értem. Sőt elég jó a nyák is. Tegnap előtt 36,5 majd 36,7 most újra 36,5 :(2020. máj. 5. 07:08
11/17 anonim válasza:
Húha, a mostani görbéd alapján tényleg nincs peteérés :(
Peteérés serkentő hormon lehet, hogy jó, de az még nem biztosíték semmire. Alkalmanként normális, hogy nincs ovu, de, ha ez rendszeres, akkor tényleg valami gond van. Pajzsmirigy rendben?
12/17 A kérdező kommentje:
Az a baj nemtudom rendszeres-e mert 3 hónapja mérem :/ Azt tudom hogy évi 1-2x előfordul pé nélküli hónap lehet most pont az van :/
Igen minden okes,leírjam esetleg a vérvételes eredményem?
2020. máj. 5. 16:47
13/17 A kérdező kommentje:
Az elmúlt két hónapban volt,hőmérőzés előtt lh teszttel láttam hogy van pé!
2020. máj. 5. 16:49
14/17 anonim válasza:
Milyen honerot hasznalsz es hol mersz? Minden honapban ugyanazt az eszkozt es modszert használod? En 2 honap kozott egysuer valtottam homerot. Akkora valtozas volt, magam sem hittem el, pedig markas honero volt mindketto
15/17 anonim válasza:
Ja es minden nap 7:30 kor mersz? Elotte nyugis 4 oras alvassal? (Utolso voltam, csak elfelejtettem ezeket is megkerdezni)
16/17 A kérdező kommentje:
Ugyanaz a hőmérő igen,7kor mérem nem tudom miért 7:30 van ott már átírtam :D
Hüvelyben mérem.
Sajna megjött 25 napra hasam is fáj,ez most ilyen :/ pé nélküli hónap volt :(
2020. máj. 6. 08:05
17/17 A kérdező kommentje:
És igen megvan az alvás is,nem kelek fel éjjel :)
2020. máj. 6. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!