Netről vett 5 db-os kiszerelésű terhességi tesztcsíkok használható, jó minőségűek?
Nem tudom te melyik fajtát vennéd, ha nem járt le a szavatossága és sértetlenül megkapod, akkor jók.
Viszont nem értelek, hogy minek tesztelsz el fél havi fizut, mert ha megjön , akkor nem igen kell tesztelni. Várd meg a mensidet mindig, ha nem jön csak akkor tesztelj, nekem elég volt kettő is.
Ha pedig mindig késik és össze vissza van, akkor érdemes lenne egy vizsgálat, meg apeteérést is jól be kellene lőni.
De amúgy vegyél nyugodtan a netről tesztet.
Szia.Nekem nincs mensim csak egy évben egyszer,mivel PCOS -em van.A peteérésem pedig "be van lőve",s utána kapok terhességmegtartót,amit,ha negatív a teszt,akkor nem kell tovább szednem,s akkor megjön.Viszont ha tévesen negatívat tesztelek,mégis van baba,s abbahagyom a gyógyszert,akkor az életét veszélyeztetem.Úgyh inkább többször "ellenőrzök".
Még mindig várom a tapasztalatokat a tesztekkel kapcsolatban!Vkitől azt hallottam,h teljesen használhatatlanok,s nem a sérült csomagolás miatt!
Én is vettem a netről 150 ft/db áron és ma teszteltem vele, negativ lett , elvileg 10-es érzékenységű , viszont ma teszteltem egy gyogyszertári 25-ös érzékenységűvel , az pedig pozitiv lett.
Talán lehet , hogy nem is 10-es érzékenységűek amit a neten vettem.
Szia!
Nekem például csak pozítiv tapasztalatom van ezekkel a tesztekkel kapcsolatban. Én a vateráról vásárolok, de mindig ugyanattól az eladótól. Nekem a peteérésem utáni 13-ik napon kimutatta a pozítivat. A baba elmenet, de ez nem a teszt hibája. Szóval nekem nagyon bejöttek. Ugyanott vettem ovulációs tesztet is. Ja, egyébként a barátaim Angliában élnek, és amikor kint voltunk náluk, láttam ilyen teszteket fillérekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!