Kinek és mennyi idő alatt vált be a bee well kapszula?

Én inkább természetes méhpempőre szavaznék, mint a mesterségesre - nem vagyok méhész, és vitaminellenes sem, de ez egy olyan anyag, amit kémiailag szerintem nem lehet 100%-ban reprodukálni.
50-60g méhpempő 4-5000 forint, naponta 1 gramm kell.
Mellé úgyis szedsz ahogy írod c-d vitamint, ami plusz ebben van a folsav meg a myo-inozitol, ezek egy valamirevaló normális összetételű terhesvitaminban is megtalálhatók, vagy külön meg lehet venni (nem feltétlen az aranyárban mért inofolicra gondolok).
Szóval ha az ismeretség miatt ki akarod nagyon próbálni, persze, de szerintem a természetes méhpempő hasznosabb és gazdaságosabb, mint ez a marketingfogás.
(Azt gondolom külön nem is kell kiemelnem hogy csak az ilyen kapszulák magukban nem nagy befolyásoló tényezők PCOS-IR kombóval, kell a mozgás, diéta, lelki egyensúly, esetleg gyógyszer ha az orvosod úgy ítéli meg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!