Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszteltem négy napja de...

Teszteltem négy napja de negatív lett, próbáljam újra? Lehet, hogy babás vagyok?

Figyelt kérdés

több mint egy hete késik, egyfolytában aludnék a jobb melbimbóm egy folytában viszket, ha pisilnem kell akkor nagyon és ehhez képest alig csurran cseppen valami. Babás lehetek?

Ja és még valami eggyel lejebb is próbálkoztam kérdéssel, de béna voltam és elcseszerintettem:-))))))

2007. dec. 13. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A tünetek babára utalnak. A teszt lehet azért -, mert még alacsony a hcg hormon a szervezetedben. PRóbáld meg pár nap mulva és ha ne jön meg, menj orvoshoz:)

Drukkolunk:-)

2007. dec. 13. 18:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

nekem az első gyerekkel 2-szer volt negatív, az orvos sem látott semmit,és 2 héttel később pozitív lett, és megállapították a 6 hetes terhességet!

Szóval lehet rá esély.Pár nap múlva csinálj még egyet, és remélem látni fogod a 2 csíkot!:):)

Szorítok!

2007. dec. 13. 18:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A következő tesztet rögtön ébredés után, az első vizeletedből csináld. Abban van a legtöbb HCG ugyanis.
2007. dec. 13. 19:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon úgy hangzik a tünetek alapján, tesztelj és doki!
2007. dec. 13. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!