Lehet, hogy baba? Már 8 napja késik! A folyásom nagyon sok olyan testápoló szerű! A cicim csak oldalt fáj ha hozzáérek! A hőm magas még mindig! Ég a gyomrom! Már teszteltem kb 5 napja! Egy halvány pozitív és 2 negatív lett!
Figyelt kérdés
2008. nov. 23. 09:33
1/4 anonim válasza:
8 nap késés az csak jelent valamit.Szerin.babát,ha még sosem késett ennyit a mensid.Tesztelj még 1-szer,ha negativ,akkor doki.Mert elvileg már biztosra kéne mutatnia a tesztnek.Remélem baba van a dologban.Sok sikert!!!!!
2/4 anonim válasza:
Dettó így vagyok én is (cici-hő-gyomor), a mellbimbóm is érzékeny,és nekem 3 napja késik. Egy halvány+ és egy nega tesztem van. Szerintem is tesztelj újra, és szerintem már nem muszáj reggeli vizelet!
Szerintem baba van, remélem nálam is! Írj ha teszteltél!!
DRUKKOLOK!!!! Bár tuti baba!
3/4 A kérdező kommentje:
Szia!Remélem baba van mindkettőnknél!Köszönöm!Én is szoritok nektek!Te még mit érzel?Mikor csináltad a teszteket?
2008. nov. 23. 10:13
4/4 anonim válasza:
SZia!
Szerintem is tesztelj holnap reggel, eső vizeletből!!Szorítok a babához! Írj mi lett az eredmény!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!