Gyereket szeretnék! Megszakítással közösülünk, a 14. napon ha együtt vagyunk, lehetek terhes?
Komolyan kezdem sajnálni a pasit....
Ha tudná milyen mesterkedés folyik a háta mögött....
Én nem értem az ilyen nyámnyila nőket,de nem lenne egyszerübb oda állni a pasi elé és közölni:figyelj drágám,én most szeretnék babát,benne vagy a dologban vagy nem?
Ez a 1-2 év várakozás se nagyon kóser....ha mindíg az anyagi feltételek megteremtésén gondolkodnának az emberek,akkor kihaltz volna az emberiség már régen,nem születnének babák,hiszen az anyagi része sose lesz olyan a dolognak,mint amiről álmodunk nem igaz?
Egy babának meg igen tudom sok mindenre szüksége van,de a leglényegesebb a szerető otthon,puha ágy,édesanya,édesapa,és tele legyen a pocakja.Ehhez meg nem kell milliomosnak lenni.
Szóval a pasi se tudja igazán,hogy mit akar.Csak kifogások mögé bújik.
Ez az én meglátásom,mindenesetre ne csodálkozzon a csaj,ha sikerül így titokban teherbe esnie és elhagyja a pasi ezek után.Mert az jogos lenne.
Hol a gerincesség,egyenesség,nyíltság?
Hát ne csodálkozz hogy lehurrognak ha már egy névtelen oldalon is képes vagy hazudni! Akkor honnan tudjuk hogy a barátod tényleg akarja a babát....a másik ha 8 éve vagytok együtt gondolom nem 16 évesek vagytok hogy ne tudnátok megbeszélni hogy Te gyereket szeretnél....és mivel azt írtad h ő is örülne ha véletlen jönne szerintem nem lenne nagy feladat megbeszélni hogy álljatok neki a babának.
Hidd el nem öröm olyan embereknek írogatni akik itt is füllentenek, csak utálom ha hülyének nézik az embert.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
szerintem ezt a kérdést is ő tette ki....
egybevág a peteérés,nem baj a baba stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!