Mikor tesztelhetek leghamarabb? Szerintem tegnap volt beágazódás (görbével)
Tegnap volt egy nagyobb hőleesésem, már mensire készültem, erre ma megint visszament...valószínű beágyazódásos hőleesés lehetett.....holnapra nem várom
Mindíg 11napos a luteális fázisomv,
ha tegnap volt a beágyazódás,(????) akkor mikor válhat pozitívvá a teszt???mikor kezd el termelődni a hcg?
nem akarok túl korán tesztelni, de türelmetlen is vagyok....
Egyátalán lehet szerintetek itt baba?vagy hplnap meg fog jönni???
itt a görbém:
(16ciklusnapon volt tüszőrepedés, csak nem jóhelyre tette a ciklus)
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!!!:)))
holnap kellene megjönnie...........
várjak kedd reggelig?
Kedves 1. hozzászóló! A beágyazódás az tényleg egy folyamat, de látszódHAT a görbén egy egynapos hőmérséklet eséssel, de ez nem törvényszerű. Persze lehet 3 fázisos is a hőemelkedés, de ez sem törvényszerű. Van olyan, aki semmit sem érez, és a görbéjén sem lát semmit.
Na de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy hacsak orvosi okokból nem kell nagyon hamar tudnod a babóról, én is a keddi-szerdai időpontot javaslom. Annak ellenére hogy a tesztek szerint bármikor lehet őket használni,többen mondják, hogy leginkább reggeli 1. vizeletből tesztelj, mert ilyen korán az a megbízhatóbb. Ne igyál sokat előtte, mert a sok víz feloldhatja a hcg hormont! Bár reggel talán megy a pisilés ivás nélkül is :)
Én 5-7 nappal a mensim kimaradása után teszteltem, pont, mint az egyik hozzászóló és szinte még rá sem pisiltem a tesztre, máris + volt. A kisfiam dec. 6-án lesz 2 éves...
:)))
sz előző ciklusom FULL TRIFÁZISOS VOLT!!!és mégsem lett babás...ott nem volt hőleesés, CSAK EMELKEDÉS....
aztán ilyen viszont SOHA nem volt még, hogy esik mensi előtt 1-2 nppal és visszamegy, pláne nem 0,3 tizedet
nekem mikor esett a hőm már mensi jött...és nem ment vissza
ezért reménykedem
Sziasztok! 1.v. vagyok!
Nem azt írom hogy a görbéje nem lehet, hisz sok esélye van a babára, csak úgy fogalmazta meg a kérdést hogy tegnap volt a beágyazódás, és ezt akartam többek között pontosítani, hogy nem egy nap. Ettől függetlenül lehet egy hőleesés, az akkor fordulHAT elő amikor a petesejt eléri a méhet és ez ösztrogénhullámban hőleesést eredményez. Jelzem, nekem pont ilyen volt pém után 1 héttel, és utána folyton megjönérzésem volt, majd nem jött meg, és pozitív lett a teszt! Szóval simán lehet baba!!!! Én is nagyon szorítok! De csak szerdán tesztelj, hogy tuti legyen az eredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!