Ti is látjátok ugye?
Remegek, teljesen kész vagyok második csík is van és rózsaszín is, ugye ti is látjátok?
Legközelebb megvárnád, míg késik? Tudom, hogy nehéz, mi is két évig próbálkoztunk, de neked lenne jobb.
Meg el kell kezdeni a kivizsgálást. Az többet segít, mint feltenni ide 8 fotót.
Sziasztok!Utolsó 2 év után összejött a baba,kivizsgálás,stb szedtél is valamit,spontán összejött?
Mi 5 éve próbálkozunk,minden vizsgálaton túl vagyunk de csak nem akar sikerülni,probléma nincs,ezért kérdezem
Az orvos azt mondja majd lehet ha már nem görcsölünk rá annyira akkor sikerül! Reméljük
Igen, kiderült többféle pajzsmirigy gond. Viszont mire azokat rendesen kivizsgálták volna, spontán sikerült. (Most meg mire wllenőrizhették volna a pajzsmirigyemet,hogy mi lettvele a szülés után, jött ez a koronavírus.)
Ovuteszteltem, Inofolicot, Dvitamint, szelént szedtem, a férjem Folandrolt. Az Inofolic utáni második hónapban már nem jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!