A halvány második csík is pozitív? A nemvárt ma 2 napja késik, szerintetek?
2020. ápr. 28. 06:25
11/19 anonim válasza:
Ez szép pozitív, a halvány nem így néz ki :D
Jó egészséget, hétvégéig tervezd meg, hogyan leped meg a párod :D Én annak idején nem bírtam ki sírva hívtam fel XD
12/19 anonim válasza:
Nem kell masik teszt, ott a csik egyertelmuen, gratulalok! En telefonban mondtam el, pedig csak par orat kellett volna varnom, de nem birtam ki :)
13/19 A kérdező kommentje:
A teszt szavatossaga 3 nap mulva jar le, igy biztos ami biztos alapon rendeltem egyet... mondtam neki, hogy egyenlőre nem jótt meg a nemvárt de valahogy különlegessé szeretném tenni :) csak az első babó(k) *-*
2020. ápr. 28. 07:53
14/19 anonim válasza:
Ez szerintem sem halvány :) gratulálok
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2020. ápr. 28. 08:24
16/19 anonim válasza:
Ha gratuláltatni szerettél volna akkor tessék 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Miért kell ezt halványnak titulálni?! Nem ovulációs teszt! Van rajta 2 csík = terhes
17/19 anonim válasza:
Nem halvány ez, nekem is ilyen volt 2 nap késésnél, másnap megismételtem, leugrott a csík :) Gratulálok!
18/19 anonim válasza:
Nagyon egyértelmű és nem halvány.
19/19 A kérdező kommentje:
Kedves 16-os nem gratuláltatni akartam, csak számomra ez halvány mert a telefon visszaadja de én alig látom. Örülök, hogy van kibe bele kötnöd, de ha ilyen hozzáállásod van egy kérdésem kapcsán akkor jobb ha kétszet meggondolod, hogy akarsz e gyereket. :)
A karma nem felejt ;)
2020. ápr. 28. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!