Ez most terhesség? Olyan furán érzem magam, de nem merem elhinni hogy az lehet, pedig jó volna.
Ma vagyok a 41.napomon, a ciklusom ált. 35 napos. A hőm 37.2-37.3, nagyon puffadok, fáj a cicim, a mellbimbóm, néha megjönérzés és olyankor rohanok a wc-re, és szurkál is a hasam, ég a gyomrom főleg evés után és akkor csak a piritós jó rá.
Volt egy nagyon halvány + (One Minute) és egy negatív (lily) tesztem is.
A tünetek alapján lehet baba szerintetek? Van rá esélyem?
Szia!
Persze hogy van esélyed.Egy 3. teszt,reggeli első vizeletből elég sokat elárulhat(Gravi Hcg pl)...
Szia! Köszönöm a hipergyors választ, nem is számítottam rá ilyen gyorsan. :)
Hát akkor legközelebb szerdán tudok venni...jaj de messze van.
Már annyit csalódtam hogy nem merek hinni benne. Csak ezek a dolgok furák, hogy így egyszerre. Mert simán betudnám egy gyomorrontásnak vagy bárminek, pedig nem is ettem szokatlant, de így a cicivel és a többivel...
Igaz, a bevásárlóközpontokban van DM, Rossmann, ott van teszt! Ma megpróbálok elmenni. Sajna hétfő-kedden úgy dolgozom hogy mire én végzek addigra már minden bezár...
De ott nincs Gravi hcg... Milyet vegyek?
Igaz, de a Dm-ben ezek nincsenek, hanem Clearblue, Corax, és One Minute. A Rossmannt nem tudom, ott talán lily de azt többet nem, mert csak a helye jelent meg de az elég szépen!
Jaj nagyon izgulok hogy baba van-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!