Ovuláció után görcsök és derékfájdalom pms lehet csak? Van itt valaki aki május 7-re nem várja?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 28 éves vagyok. Első olyan hónapunk, amikor elvileg ovuláció napján együtt tudtunk lenni. Január óta nem védekezünk. Előbb azért írtam, hogy elvileg, mert csak ciklusnaptárra hagyatkoztam. Ha minden igaz, csütörtökön volt ovum. Kedden és csütörtökön voltunk együtt, viszont péntek este óta görcsölget a hasam, mintha meg akarna jönni és elég sokat járok pisilni. Tudom a baba még nem jelezhet, viszont pms nálam nem szokott ennyire korán jelentkezni. Derekam is majd leszakad, meg görcsölget, szurkálgat az alhasam, úgy érzem feszül a méhem. Nem képzelgés, csak egyszerűen furcsállom. Nincs itt véletlenül valaki, aki hasonló cipőben jár, vagy akinek van tapasztalata?2020. ápr. 27. 19:21
11/14 anonim 

válasza:

12/14 A kérdező kommentje:
Nem akarom elkiabálni, de én látok ott valamit 🥰
2020. máj. 2. 13:09
13/14 anonim 

válasza:

14/14 A kérdező kommentje:
Épp akartam írni, hogy mi újság veletek.
Jaj de örülök neked 😍 mikor mész dokihoz?
Nekem még semmi, holnapra nem várom. Nincsenek még azok a tipikus tünetek, kicsit a melleim fájnak, de az sem úgy ahogy szokott. Remélem akkor volt ovum amikor naptár szerint kellett volna, és nem csak késői miatt nincsenek még tipikus erős pms tüneteim. 2 napja minden hajnalban felkelek és nem bírok visszaaludni, rámjön a sírógörcs.
Jaj nagyon irigyellek, de nagyon örülök is neked 😍 egyenlőre halkan gratulálok! 🥰
2020. máj. 6. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!