Kíváncsi lennék a véleményetekre, megnéznétek a görbémet?
Babához tényleg rosszkor voltatok együtt :( 21-22. napon volt ovud.
Használj ovu tesztet a görbe mellé és akkor nem késitek le, mivel a pozitív teszt napján és másnap még tökéletes az időzítés, és ugye ahogy írtad is, a hőgörbe csak utólag értékelhető. Ami egyébként hasznos. Érdemes vezetgetni :)
Csak azért tettem fel a kérdést,mert érdekelt,hogy más is így látja-e,hogy nem jókor voltunk együtt.
Ez a görbe folytatása (nagy meglepetésemre):
Az első teszt még nagyon halvány volt, nemvárt után két nappal csináltam. A második már egyértelműen látszódott.
Én is furcsállom,és azóta is nézegetem a görbét,mert őszintén szólva nem értem. Szerintem nem maradt ki jelölés.
4-es vagyok
Ha 22. napon lökődött ki, tehát a 21. napon volt ovu, akkor éppen szerencsések voltatok, mert pont elkaptátok még a 23. napon. Fitt petesejted lehet :D De ez a tényleg ritkaság, hogy így elkapni. Bár itt egy napról beszélünk, simán lehetett, hogy 22. nap ovu és 23. napon lökődött ki. Ezt LH teszt nélkül lehetetlen megállapítani, az biztos, hogy az az együttlét volt a nyertes :)
Gratulálok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!