Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan, aki...

Van köztetek olyan, aki nemvárt előtt tesztelve délutániból tesztelt halvány pozitívat, de reggelibőlnegatív?!

Figyelt kérdés
2020. ápr. 26. 10:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
A barnázás is vérzés, és hormonproblémára utal. Nem hiszem hogy terhes vagy :/
2020. ápr. 26. 12:11
 12/18 anonim ***** válasza:
70%

Nekem 12. dpo-n este nagyon halvány pozi volt egy gagyi teszt. Másnap reggel már kicsit erősebb volt.

A 9. dpo nagyon korai.

Ha esetleg a beágyazódástól véreztél, ami nem tudom létezik e egyáltalán, akkor sem lenne még pozi a teszt.

Másrészt ha terhes is vagy nyugodtan beülhetsz a jacuzziba.

2020. ápr. 26. 14:01
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

Imádom, amikor egy tünetet nemlétezőnek titulálnak az emberek, mert ők személyesen nem találkoztak vele...

Nekem is volt nemvárt előtt pár nappal egy kevés vér a wc-papíron, most 13 hetes terhes vagyok. Akkor az sem beágyazódás volt, hanem gondolom valami más!? Azóta egy csepp sem jött, minden teljesen rendben a hormonrendszeremmel is és a babával is.

Kérdező várd meg a nemvárt napját minimum a következő teszttel, és szurkolok neked. :)

2020. ápr. 26. 14:37
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aki válaszolt! Csütörtökön van a nemvárt, kiderül majd! Egyébként is május 4-re van időpontom komplex hormon vérvételre, utana a ciklus 21. Napira! Kiderül, ha gaz van
2020. ápr. 26. 14:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Kell még pár nap. Csütörtökön tesztelj inkább. Engem mindig lepontoznak valakik, mikor írom, hogy volt egy kis pecsétlésem a beágyazódás környékén. Pozitív lett a teszt is pár napra rá. Olyan erős pozitív, hogy leugrott. Lehetséges egy pici pecsétlés. Létező dolog. Kétszer is így történt nála. Azért mert valakinél nem így volt, másnál előfordulhat. Minden jót kérdező! Pozitívat kívánok pár nap múlva! :)
2020. ápr. 26. 17:48
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
#15 végre valaki. :) nálam is ez volt.
2020. ápr. 26. 18:22
 17/18 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok, nagyon szépen köszönöm! Sok esélyt nem látok rá, de amíg nem jön meg, van esély :)
2020. ápr. 26. 19:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 9 dpon volt egy kis barnazas. Beagyazodasos vérzés volt. Aznap nagyon halvány pozi volt a teszt a délután, másnap is csak délután teszteltem, az már erősebb lett.
2020. ápr. 26. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!