Ti hogyan tudtok elvonatkoztatni a babatémáról?!
Nekem sehogy nem sikerült elvonatkoztatni. 3evig probalkoztunk majd jon ha szeretne alapon de ne gorcsoljunk ra annyira.. akkor lett jobb amikor elkezdtunk jarni kivizsgalasokra es beavatkozasokra
Szerintem ez ugyanolyan dolog mint barmi mas az eletben ha vmit nagyon akarsz nem tudsz elvonatklztatni tole es nem is akarsz miert akarnal? Tenni kell erte... sztem
Én mindkét esetben totálisan rá voltam görcsölve. 4 és 8 hónap után jött össze.
Most harmadikat szeretnék, most is rá vagyok görcsölve, már 1 éve nem sikerül sajnos.. 😔
2020.áprilisában beállítottam ezt figyelt kérdésnek. Abban a hónapban volt egy kémiai terhességem, majd utána 2 hónapra megfogant a kisfiam, most 10 hónapos, itt alszik mellettem.
Én totál rágörcsöltem, és a legrosszabb az volt, hogy a férjemet is totál az őrületbe kergettem. A kémiai után (az amúgy a 2.próbálkozós hónapban volt) elhatároztam, hogy fáj a. .. engem nem izgat, rá se gondolok, beletemetkeztem az edzésbe (heti 7 súlyzós) meg az étrendem tervezgetésébe és láss csodát, terhes lettem. Nagyon nehéz volt, mert körülöttem feszt teherbe esett valaki, hetente tudtam meg valakiről, hogy terhes. Nem az zavart, hogy nekik jó, hanem nem értettem hogy nekem miért nem lehet jó, ők mivel érdemelték ki azt, amit én nem... Ez elég összetett dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!