Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hogyan tudtok elvonatkoztat...

Ti hogyan tudtok elvonatkoztatni a babatémáról?!

Figyelt kérdés
9. Hónapja nem sikerül és én már nagyon kezdek befordulni!
2020. ápr. 25. 15:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja, es nekunk is akkor jott ossze, mikor ra voltam teljesen allva a temara, a masodiknal tobbszor elengedtem, lazitottam, megfeledkeztem rola, de nem jott be, aztan en is mertem a homet, abbol latszott, hogy elvileg lenne peteeres (bar az ovulacios teszt nem mutatta), de a lutealis szakasz tul rovid volt, aztan rendezodott a prolaktin-szint, es igy a progeszteron is.
2020. ápr. 25. 20:29
 12/19 anonim ***** válasza:
54%
6 év után megbeszéltük, hogy örökbefogadunk. Áprilisban akartuk elindítani a folyamatot, márciusban megfogant a nagylány.
2020. ápr. 25. 21:39
 13/19 anonim ***** válasza:
84%

Nekem sehogy nem sikerült elvonatkoztatni. 3evig probalkoztunk majd jon ha szeretne alapon de ne gorcsoljunk ra annyira.. akkor lett jobb amikor elkezdtunk jarni kivizsgalasokra es beavatkozasokra

Szerintem ez ugyanolyan dolog mint barmi mas az eletben ha vmit nagyon akarsz nem tudsz elvonatklztatni tole es nem is akarsz miert akarnal? Tenni kell erte... sztem

2020. ápr. 25. 22:12
 14/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Nektek! Nincs más valasztas, varni kell 🤷🏻‍♀️
2020. ápr. 26. 13:23
 15/19 anonim ***** válasza:

Én mindkét esetben totálisan rá voltam görcsölve. 4 és 8 hónap után jött össze.

Most harmadikat szeretnék, most is rá vagyok görcsölve, már 1 éve nem sikerül sajnos.. 😔

2020. ápr. 26. 18:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez, ha egyedül nem megy, akkor “ jó a rosszban” ha történik valami a családban (nem tragédiára gondolok) ami el tudja terelni erről a figyelmed, és arra figyelsz hogy megoldódjon mondjuk családon belül egy adott szitu….
2022. jan. 14. 15:42
 17/19 anonim ***** válasza:

2020.áprilisában beállítottam ezt figyelt kérdésnek. Abban a hónapban volt egy kémiai terhességem, majd utána 2 hónapra megfogant a kisfiam, most 10 hónapos, itt alszik mellettem.

Én totál rágörcsöltem, és a legrosszabb az volt, hogy a férjemet is totál az őrületbe kergettem. A kémiai után (az amúgy a 2.próbálkozós hónapban volt) elhatároztam, hogy fáj a. .. engem nem izgat, rá se gondolok, beletemetkeztem az edzésbe (heti 7 súlyzós) meg az étrendem tervezgetésébe és láss csodát, terhes lettem. Nagyon nehéz volt, mert körülöttem feszt teherbe esett valaki, hetente tudtam meg valakiről, hogy terhes. Nem az zavart, hogy nekik jó, hanem nem értettem hogy nekem miért nem lehet jó, ők mivel érdemelték ki azt, amit én nem... Ez elég összetett dolog.

2022. jan. 14. 19:48
 18/19 A kérdező kommentje:
A kérdésem kiírása után terhes lettem :) hamarosan másfél éves a nagylány! De!!!!!! Valóban abban a hónapban sikerült, amikor elindultam vérvételre és nem görcsösen akartam! Arra koncentraltam ki kell deríteni az okot, miközben a véreredményt elemezgettem, már terhes voltam, csak nem tudtam 😂
2022. máj. 22. 07:30
 19/19 anonim ***** válasza:

Gratulálok! 💓💓💓

2022. máj. 22. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!