Ha ittasan szeretkeztünk és így fogant meg a baba, lehet baja?
Pozi a teszt, de amikor együtt voltunk akkor ittunk is meg sajnos dohányzunk mindketten.
Mióta tudom, h terhes vagyok nem gyújtottam rá!
Szóval lehet baj a babával, ha amíg nem tudtam , h ő van addig söröztünk meg cigiztünk?
Lehet hülye a kérdés, de 1.gyerekem lenne és nem tudom, h hat e rá vmi ilyen piciként....

Nem lesz semmi baja :) az osszekottetes a placenta es az embrio kozott csak par hettel a fogantatasnutan jon letre, valahogy az 5. Het korul, nezz utana.
Addig nem tud az embriohoz jutni olyan mertekben a "tapanyag" hogy baja legyen tole. Olvass utana :)
Nyugodtan johetnek a lehurrogo kommentek, de igy van.
En a fogantatas utan 2 hetig dohanyoztam, mert nem tudtam hogy terhes vagyok. Amint pozitivat teszteltem letettem. Nem lesz semmi gond nyugi.
Köszönöm szépen a segítségetnektek!
Megnyugodtam! :)
Jó egészséget mindenkinek!

Kedves utolsó...
Nem , nem vagyok "alkesz" 😅
Csupán fiatal és szeretem jól érezni magam a párommal, ami pár pohár borban v sörben mutatkozik meg alkalmanként.
A cigi is nyilván káros, tisztában vagyunk vele.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!