Nézzétek meg légyszi, tévedhet a teszt? 🙁
Két napja késik a menstruációm, azért csináltam tesztet, mert folyamatosan fehér folyás van, és elmúlt fél évben pontos 28 napos volt.
Megszakítást alkalmazunk, eddig öt éve teljesen bevált, csak akkor lettem kismama , mikor terveztük..
Nagyon félek, most ebben a helyzetben teherbe esni, persze megtartanánk, de segítsetek kérlek, ez mennyire lehet valós két nap késéssel? 😔

Ez azért eléggé erős...
Holnap vagy holnap után tesztelj újra.

Sajnos ez negatív.
És meg kell jegyezzem, hogy jól sikerült kamu.
Aki nem akar gyereket, kizárt dolog, hogy szétszedi az a nyamvadt tesztet.
Te igenis akarsz, minden áron, csak ha fordítottan teszed fel a kérdést, akkor mindenki elküld a búsba, hogy minek teszteltél még, korai, miért kell szétszedni....
Miért nem lehet megvárni a legalább egy hetes késést?
És ami pozitív, az egyértelműen látszik. Szétszedés nélkül. Kiszúrja a szemed.
Te biztosan jobban tudod.. Hidd azt, hogy igazad van!
Többieknek köszönöm!
Talán , mintha már megjönne, (enyhén rózsaszínes a wc papír) mindenképp megírom mi lett.
Ez volt az utolsó hónap kockáztatás az biztos, ez a késés megijesztett, legalább erre jó volt, hogy figyelmeztetett. Köszönöm még egyszer!

Lehet hogy elindult valami csak...
Pozinak mondanám én is!
Volt részem ebben védekezés terén amibe te vagy most🙂

Sziasztok!
Megjött rendesen, erősen, most tartok harmadik napon, még mindig erős, úgyhogy minden oké! 🙂
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!