Kb 4-7nap múlva nemvárom a mensim, kikkel együtt izgulhatok még? 😊🙏🏻

Sziasztok!
Nekem ma volt.. Bele férek még? 😇
#3.válaszoló,hàtha mégis ez most ez sikeres hónapod lesz!
Én a 27.ciklus napon jàrok, nekem is a mellfeszülés,érzèkenység ovu óta elég erősen van,mára pici alhasi szurka is volt,két napja émelygek is,mára már erősebben.Kíváncsi vagyok nagyon hogy most becsap e a szervezetem amiért ennyire nagyon szeretném a picit vagy ezúttal valósak a megérzések és a tünetek🤨😊valahogy most ez a hónap mintha tényleg más lenne,de leginkább az émelygés része..
De biztosan sokatoknak ismerősek lehetnek ezek a gondolatok csajok. Irjatok majd ,hogy kivel miújság,hogy vagytok.

Sziasztok!
Én vagyok aki tegnapra nem várta.. Hát nem is jött azóta sem. Teszteltem, halvány pozitívat, nem igazán mertem azóta újabbat. 😇
Megy a drukk!

Sziasztok! 5-ös vagyok :) ma vagyok 9. Dpo-n es delutan ellottem egy tesztet, mert delelott barnáztam! A gyk népe jól le is hurrogott 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!