Peteérésre utaló tüneteim vannak (nyúlós ragacs), de a hőmérsékletem 36.2 volt ma reggel. Eddig nem nagyon mértem, csak kíváncsiságból. Van rá esély?
Figyelt kérdés
Múlthét óta szorgoskodunk.Van rá esély hogy terhes leszek ilyen alacsony hő mellett?2007. dec. 13. 15:43
1/3 anonim válasza:
Mindenre van esély. Én úgy lettem terhes, hogy gyógyszer mellett ultrahanggal ellenőrizték a peteérésemet, és abban a hónapban nem talált tüszőt a doki.
Amúgy az sem mindegy, hogyan méred a hődet. Rögtön ébredés után, de még mielőtt kikelsz az ágyból. És ne a hónod alatt, inkább szájban vagy hüvelyben érdemes. Ha naponta méred, akkor látszik, hogy félidőben leesik majd másnap rögtön másnap megemelkedik, legalább fél fokot. Vagyis amit te mértél, lehet hogy pont a tüszőrepedés előtti napon lévő leesés volt :)
2/3 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. De miért nem használsz ovulációs tesztet? Drukkolok!
3/3 anonim válasza:
Nekem alig érte el a 36 fokot és most terhes vagyok!
Persze lehet, hogy nem volt jó a hőmérő?!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!