Szerintetek ha 6 hónap alatt nem estem teherbe, akkor már nincs sok esélye hogy spontán teherbeessek?
Soha nem figyeltem a testemet, halvány lila gőzöm nem volt, hogy mikor ovulálok, a 7. hónapban lettem terhes. :)
Majd ha 1 év után sem esel teherbe, akkor elkezdhetsz aggódni. Bár akkor sem feltétlen kell.
5 év volt mire terhes lettem, ők angyalkák lettek ... :(
Majd másfél év múlva ismét.
Több ismerősöm már a lombikra ment volna, de közvetlen előtte levő ciklusban terhesek lettek.
6 hónap még semmi :)
Ezer oka lehet, hogy pont nem sikerül. Sokszor csak apró gond.... néha egy kis pajzsmirigy gond, kap rá gyógyszert az ember és bumm terhes lesz pár hónap alatt.
De az is lehet, hogy a pároddal van gond, ezt így nem lehet tudni, de teljesen egészséges pároknak is sokszor évek is lehet mire összejön.
Egyet javaslok, vizsgálatok nélkül pl a teákat (palástfű, cicikafark) Ne próbáld ki, mert többet árthat mint használ és felborogatja a hormonokat aztán még pár hónap mire visszaáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!