Lehet belőle baba?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mit gondoltok, sikerülhet? Ciklusaim 30-32 naposak, több éve vezetem őket a ciklus.hu-n. Utoljára március 28-án volt meg, a férjemmel pedig április 10, 12, 13-án voltunk együtt. 12-én és 13-án tojásfehérjés nyákom volt. Hőmet eddig nem néztem. Elméletileg pont két hét múlva ,,kellene" megjönnie. Ne szedjétek le a fejem, ez a második próbálkozós hónap, csak félek, hogy valamit elszámolok, elnézek, nem jókor vagyunk együtt... Folsavat, multivitamint, E vitamint szedek már majdnem két hónapja, C vitamint pedig nagyon régóta. Én 26 leszek idén, férjem 31. Évente egyszer elmegyek UH-ra és rákszűrésre, utoljára tavaly októberben voltam, eddig minden rendben. UH-n a dokinő vagy a tüszőt látta eddig, vagy mikor később mentem, a sárgatestet. Első baba lenne.
2020. ápr. 14. 16:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de nem kellene ennyire rágörcsölnöd 1 hónap próbálkozás után. Szexeljetek kedvetekre, valószínűleg ovu körül vagytok, de így is csak 20% körüli az esély.
2020. ápr. 14. 16:21
 2/10 anonim válasza:
48%
"több éve vezetem őket " Kiket vezetsz? Nem értem. Tanár vagy?
2020. ápr. 14. 16:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Vezetem a ciklusaimat. Bocsi, bocsi, bocsi... :D
2020. ápr. 14. 16:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mintha én irtam volna😃

márc 29.én jött meg.30-32napos ciklusaim vannak. Mi is 7.11.12.13.án voltunk együtt. Ovu fájdalmam van 4napja.De nyákom nem volt. Pozitiv ovutesztem viszont volt 12.én. hőmérőzök is,ugy néz ki ma felment a höm 37re, hátha ovuláltam is ezek alapján.vitamint mindent szedek.32vagyok, 3. próbálkozós hónap lesz. Ezek alapján jókor lehettetek együtt, a többi már nem feltétlen rajtunk múlik..

2020. ápr. 14. 16:31
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szurkolok nektek! :) Remélem összejön!
2020. ápr. 14. 16:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szintén márc 29-én jött meg az utolsó, szintén két hónapja próbálkozunk. 😊 28-29 naposak a ciklusaim, drukkolok mindenkinek... 😊
2020. ápr. 14. 19:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalat ☺️

Első gyerek: Volt mikor védekeztünk, de nem volt jellemző. Semmit nem figyeltem. 3. Hónapra sikerült

Második: Októberben vették ki a karomból a fogamzásgátlót, doki min. 6 hónapot mondott, hogy sikerülhet. Februárban pozitív lett a teszt. Semmit nem figyeltem.

Harmadik: úgy gondoltuk, jó lenne munkába visszaállás előtt. Figyeltük a hónapokat-akartuk...nem sikerült 4 hónapig. Így elkezdtem intézni a munkát+bölcsit, ezek miatt abban a hónapban nem koncentráltunk rá és azonnal pozitív lett a teszt

Negyedik: Egyetlen egy alkalommal nem védekeztünk 🙈 azonnal sikerült

Így én mindenkinek azt javasolnám, ha semmi problémája nincsen ne figyelgessen-számolgasson mert akaratlanul is blokkolhatja a testét!!!!

2020. ápr. 15. 12:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Hogy vagytok, válaszolók? Vannak tünetek? :) Nekem múlt péntek óta van hasszurka, más nincs. Míg nem barnázok, van remény.
2020. ápr. 22. 13:58
 9/10 anonim ***** válasza:
4# Én25.ciklusnapon járok,22.cd-től érzékeny és nagyobb a mellem, 2 napja szurkál a hasam, ma a derekam iszonyat leszakad jobb oldalon.Hát ezek szoktak lenni nekem a pms tünetek is.
2020. ápr. 22. 15:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekem a mai a 27. nap, és tegnaptól elkezdtem érezni a ,,mindjárt megjön" érzést... Sajnos kezdem elengedni ezt a hónapot is, pár apró patti is kijött rajtam, de ameddig nincs barna folyásom, addig talán van remény. A héten kezdtem el mérni a hőm, remélem majd a kövi ciklusokban segítséget ad, hogy még jobban kiismerjem a testem. Azért majd jelentkezz, lett-e a baba. :)
2020. ápr. 23. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!