Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik olyan, hogy a terhessé...

Létezik olyan, hogy a terhességi teszt nem mutatja ki a terhességet?

Figyelt kérdés
Azt mondják, ha biztosra akar valaki menni akkor vérzés kimaradás után 1 héttel teszteljen, az már biztos. De van olyan akinél még ez sem az?
2020. ápr. 13. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Aktus után két héttel lényegében biztos.
2020. ápr. 13. 12:58
 2/9 Anyuka0511 válasza:
81%

Szia! Előfordulhat, hogy a teszt sokkal később lesz pozitív. Ha később volt ovuláció, álltalában akkor szokott ez lenni. De van olyan is, hogy lassan indul be a hcg termelődés. Ismerek olyat, akinek 9 hetesen lett pozi a teszt.

Szóval va még remény. :)

2020. ápr. 13. 12:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mióta késik? Mikor teszteltél?
2020. ápr. 13. 13:06
 4/9 A kérdező kommentje:

Előző hónapban késett 15 napot, majd megjött.

Miután megjött, utána 5 nappal teszteltem, az negatív lett.

De most megint késik 4 napja.

2020. ápr. 13. 13:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 13-15 napja késik most, két tesztet csináltam, negatívok lettek. :( Kicsit reménykedem, hogy mégis baba miatt késik, de nem vagyok rágörcsölve a dologra, és sajnos nem is hiszem, hogy terhes lennék (bár tényleg nagyon örülnék).
2020. ápr. 13. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg megnyúlt a ciklusod.

Érdemes lenne lh tesztet használni.

Amúgy létezik, hogy valakinek nem választódik ki a hcg a vizeletbe, de a vérteszt mindig 100% Ellenben mivel menstruáltál így biztos nincs terhesség. Azért az már végképp baromi ritka lehet, hogy mensi plusz vizeletbe nem kiválsztódó hcg...

Nem vagy terhes, de, ha biztosra akarsz menni 3000 forint magán vérvétel aznapi eredménnyel.

2020. ápr. 13. 13:53
 7/9 A kérdező kommentje:

El is mennék akár, nőgyógyászhoz is mentem volna, de a jelen helyzetben nem tudom nem ártok e vele.

Nagyon aggódom, hogy terhes vagyok.

Görcsölgetek már 3 napja, de nem akar megjönni.

2020. ápr. 13. 14:00
 8/9 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Én is a nemvárt tájékán görcsöltem 5 napot. Azóta másfél hét eltelt.

2020. ápr. 13. 17:07
 9/9 Bogikabogi válasza:
65%

Lehetseges hogy nem mutassa ki..

Nekem is 42 napja kesik de a tesztek negativak,2 hete voltam orvosnal terhessegre utalo jelet nem lattak akkor..

Most a heten kell visszamennem ha nemjon meg még mindig..

Egyebkent meg januarban gyogyszert is kaptam mert rendszertelen a menstruaciom eros verzesem szokott lenni es sokaig szokott tartani..

Mar kezdtem azt hinni hasznal a gyogyszer,es vegre babas leszek,ezek utan nem tudom mit higyjek.

2020. ápr. 13. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!