Corax ovu teszt vélemények?
Sziasztok! Ma vagyok a ciklusom 13. napján, általában 31-33 napra szokott megjönni. Elkezdett szurkálni a hasam, ami nálam mindig középidöben jelentkezik, így csináltam egy tesztet, de a teszt csík halványabb (nem sokkal), mint a kontroll csík.
A használati utasítás szerint ez negatívnak számít, ugyanakkor az is ott áll, hogy alacsony LH szintre utal.
Használ valaki ilyen tesztet? Mindig kijön a 2 Csik, vagy volt már akinek egyértelmuen negatív volt? Van ennél megbízhatóbb teszt?
Köszönöm a válaszokat!
Coraxnál ez a maximum erősség.
Nekem sose volt ennél erősebb, pedig uh is bizonyította többször is, hogy volt tüszőrepedésem.
Úgyhogy szerintem ezt lehet pozitívnak venni :)
Kedves utolsó! Ma már a Corax is negatívat mutat, akkor ezek szerint az elsőként készített tesztem lett pozitív! Fura mert naptár szerint csak 19-én lenne peteérésem, még jó, hogy akcióztunk hamarabb =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!