Lehetséges az, hogy a teszt negatív és mégis terhes vagyok? 2 napja késik a menzeszem.
ez attol függ mikor csináltad a tesztet? ezek a tesztek már az elmaradt mensi napján kimutatják ha terhes vagy. de ha elöbb csináltad, vagy a peteérésed, késöbb volt esetleg akkor még lehetséges hogy most lesz csak a homronszinted elég magas a teszt kimutassa.
várj hétföig és ha nem jön meg akkor tesztelj, az már a biztosat mutatja majd.
Ma csináltam a tesztet! Ennek elvileg már mutatnia kellene, én úgy érzem hogy a teszt hazudik.(Lily)
Köszi a válaszodat.
Lehetsz terhes! tudom nehéz most várni, de türelem és pár naponta érdemes tesztelni a magad megnyugtatása érdekében! nekem egy hét késéssel jött meg, de inkább jobban barnázás volt és 5 napig tartott, mint a mensim. Utána viszont furán éreztem magam: fájtak a melleim, feszültek, fáradt voltam és folyton hőemelkedésem volt - először megfázásra gyanakodtam, mivel mensiztem, nem is gondoltam a terhességre!!! De mégis egy sugallat miatt csináltam egy tesztet és pozitív lett!!! Úgyhogy ne add fel! Sajnos én azóta a 7. hétben elvesztettem a babámat (és megértettem, hogy miért mondják azt: mindegy, h fiú-e vagy lány, csak egészséges legyen!), de remélem jövő tavasszal ismét pocakos leszek!
Jó egészséget kívánok! Pusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!